Rozhodla se uskutečnit sny svého syna v kómatu. Upoutávka na emotivní Pokoj zázraků

Francouzský dramatický film je již v kinech.

Zdroj: SND

Když se její syn ocitne po nehodě v umělém spánku, rozhodne se Thelma uskutečnit sny, které si dvanáctiletý Louis napsal do svého deníku. Věří totiž, že když je splní, chlapec se probudí. Vydává se tak na dobrodružství, během kterého vlastně lépe pozná vlastní dítě a prohloubí svůj vztah k němu…

Pokoj zázraků přináší stejní producenti, kteří nám dali výbornou, hořkosladkou komedii Rodinka Belierových. Ta byla nesmírně dojemným, ale místy i opravdu vtipným zážitkem, který skutečně zahřál u srdce a jeho příběh přinášel řadu zajímavých nápadů a neokoukaných prvků.

Čtěte také: Dánské Statečné srdce sbírá nadšené recenze! Adept na film roku se chystá na plátna kin

Což by mohlo být příslibem, že podobný zážitek by na nás mohl čekat i v případě novinky o matce, která chce přivést nemocného syna z kómatu zpět mezi vnímající smrtelníky. Trailer, který vám přinášíme níže, o tom alespoň vypovídá…

Thelmin pečlivě naplánovaný život nabírá na obrátkách ve chvíli, kdy se její dvanáctiletý syn Louis ocitá po dopravní nehodě v kómatu. Thelma je odhodlaná přivést ho zpátky do života stůj co stůj. Aby mu ukázala, co všechno krásného na něj v životě ještě čeká, rozhodne se za něj „v zastoupení“ uskutečnit jeho sny, tedy „10 věcí, které je třeba udělat před koncem světa“, jak si to Louis poznamenal do deníku.

O režii se postarala Lisa Azuelos. Na scénáři se podíleli Juliette Sales a Fabien Suarez. V hlavních a vedlejších rolích se představí Alexandra Lamy, Maria Fernanda Cândido, Muriel Robin, Rafi Pitts, Hiroki Hasegawa, Eye Haidara, Xavier Lacaille, a další.

Snímek Pokoj zázraků uvidíte v kinech od 28. prosince.

Zdroj: Bohemia MP