Petr Nárožný hvězdou Netflixu! V upoutávce na Rebel Moon sype hlášky z tradiční pohádky

Je to rebel!

Zdroj: Netflix

Tohle se Netflixu vážně povedlo! Do své vánočně laděné reklamy obsadil oblíbeného českého herce Petra Nárožného, který v ní sype z rukávu hlášky ze své pohádky S čerty nejsou žerty. Na tom by možná nebylo nic zvláštního, pokud by při tom zrovna nesledoval současný hit Netflixu – Rebel Moon. Jednoduše řečeno, Petr Nárožný je rebel!

Není to tak dávno, co se tváří Netflixu stal slavný rakouský kulturista a herec Arnold Schwarzenegger. Že ale uvidíme v upoutávce na jeden z nejakčnějších filmů roku zrovna našeho Petra Nárožného, to asi nečekal nikdo. Na druhou stranu, český Netflix možná zaspal, protože tohle video mohlo zbourat sociální sítě už před Vánoci, ne po nich.

Čtěte také: Ještě více zpomalovaček a válečné akce! Netflix přinesl trailer na druhý Rebel Moon

První část Rebel Moon v současné době válcuje sledovanost Netflixu, samotné ohlasy diváků a kritiků už tak velkolepé ale nejsou. Film je totiž nezajímavou vykrádačkou s nudnými postavami, otravnými zpomalovačkami a nepřehlednou akcí. Dokonce i vizuální stránka, která je v trailerech naprosto dechberoucí, se po prvních dvaceti minutách značně okoukala. Netflix a hlavně tedy Zack Snyder v současné době už lákají na přímé pokračování s podtitulem Jizvonoška, a dvojice filmů navíc dorazí i v nepřístupné verzi, která by, podle slov režiséra, měla být úplně jiným filmem.