Tank zaparkoval před sídlem společnosti Netflix. Arnold Schwarzenegger je hlavní akční důstojník streamovacího giganta

Foto: Netflix

Tohle se Netflixu povedlo. Příchod pětasedmdesátiletého Arnolda Schwarzeneggera na obrazovky streamovacího giganta doprovází velmi zdařilé video, ve kterém se slavný akční hrdina stává hlavním akčním důstojníkem společnosti. Svůj tank zaparkoval přímo před kancelářemi Netflixu. Pochopitelně jde jen o skvělou reklamu na blížící se akční tituly.

Samotný Arnold Schwarzenegger se již v tomto týdnu objeví v očekávaném akčním seriálu FUBAR, který sám herec přirovnává k Pravdivým lžím rozložených do osmi hodinových epizod. Za dva týdny pak Netflix uvede dokumentární minisérii Arnold, ve které jedna z nejslavnějších hollywoodských osobností otevřeně promluví o svých třech životních etapách a neutuchající motivaci. Následující video ovšem neláká jen na samotného Arnolda, k vidění jsou v něm také střípky z dalších očekávaných akčních filmů a seriálů. Například se mihnou záběry ze Zaklínače, druhého Vyproštění nebo Matky s Jennifer Lopez.

Zatímco se Schwarzenegger stává tváří Netflixu, jeho kolega a dobrý kamarád Sylvester Stallone se pro změnu zabydlel na streamovací platformě Paramount+. K vidění je v dalším opěvovaném seriálu Taylora Sheridana Král Tulsy, šestasedmdesátiletý herec dokonce nechal nahlédnout do svého soukromí v show The Family Stallone. Krále Tulsy je možné oficiálně zhlédnout na SkyShowtime s českými titulky.

Foto: Netflix
Foto: Netflix