Pan a paní Smithovi na další společné misi! Trailer má i padoucha z nového Batmana

Návrat nejslavnějšího špiónského páru.

Zdroj: Prime Video

Brad a Angelina to sice nejsou, přesto nové zpracování Mr. & Mrs. Smith nevypadá vůbec zle. Kromě poctivé akce a slušné dávky humory se seriálová novinka může opřít také o výborné obsazení, v jehož čele jsou Donald Glover a Maya Erskine. Své role v něm sehrají také představil batmanovského Riddlera Paul Dano a John Turturro.

Dva osamělí cizinci dostali práci pro tajemnou špionážní agenturu, která jim nabídla skvělý život plný špionáže, bohatství, cestování po světě a vysněný byt na Manhattanu. Háček: nová identita v dohodnutém manželství jako pan a paní John a Jane Smithovi.

Čtěte také: Nástupce Bratrstva neohrožených bere dech! Trailer představuje válečnou vřavu Vládcové nebes

Nyní jsou John a Jane zadaní a každý týden plní vysoce rizikové mise a zároveň čelí novému milníku ve vztahu. Jejich složitá krycí historka se ještě více zkomplikuje, když k sobě pocítí skutečné city. Co je riskantnější, špionáž nebo manželství?

Nové ztvárnění přichází od tvůrců seriálů Atlanta a Fargo, samotného Donalda Glovera, který se objeví v hlavní roli, a Francescy Sloane. Po boku oblíbeného komického herce, jež si střihl malé cameo v posledním animovaném Spider-Manovi, se představí Maya Erskine.

Premiéra seriálu Mr. & Mrs. Smith proběhne na Prime Video 2. února 2024.

Zdroj: Prime Video