Z dračího bojovníka se stává duchovní vůdce! Trailer na Kung Fu Panda 4 baví humorem a akcí

Kung Fu Panda se vrátí na plátna kin po osmi letech!

Zdroj: Universal Pictures

Jack Black se vrací v roli Poa, nejnepravděpodobnějšího mistra kung-fu na světě. Trailer na čtvrté celovečerní dobrodružství Kung Fu Pandy představuje novou misi, liščí parťačku a obávaného chameleonského protivníka. Jak už asi tušíte, společně zažijí velkou kupu srandy, a častokrát jim půjde o kejhák.

Po třech smrtelných dobrodružstvích, při kterých porazil prvotřídní padouchy díky své nepřekonatelné odvaze a šíleným bojovým dovednostem, je Po, Dračí bojovník (Jack Black), osudem vyzván, aby… už dal pokoj. Přesněji řečeno, je pověřen, aby se stal duchovním vůdcem Údolí míru.

Čtěte také recenzi:  Wonka je výtečnou třešničkou na letošním filmovém dortu

Po bude potřebovat pomoc. Najde ji v podobě mazané a pohotové zlodějky Zhen, která se Poovi sice dostane pod kůži, ale její schopnosti se ukáží jako neocenitelné. Ve snaze ochránit Údolí míru před chameleonovými drápy bude muset tato komediální podivínská dvojice spolupracovat. Po přitom zjistí, že hrdiny lze najít i na těch nejnečekanějších místech.

Režisérem snímku Mike Mitchell, tvůrce animáků Shrek: Zvonec a konec, Trollové nebo LEGO® příběh 2. V roce 2021 měl premiéru jeho animovaný seriál Barbarka a Trol, který má ve své nabídce SkyShowtime.

Kung Fu Panda 4 má premiéru 7. března 2024.

Zdroj: Universal Pictures