Pokračování Jokera s Lady Gaga na nových fotkách! Na Instagramu je zveřejnil režisér Phillips

Lady Gaga a Joaquin Phoenix si zazpívají v říjnu příštího roku.

Zdroj: Warner Bros.

Instagramový účet Todda Phillipse byl přes vánoční svátky zase v pohotovosti. Režisér očekávaného pokračování Jokera totiž fanouškům nadělil dvě nové fotografie. Na první z nich vidíme Arthura Flecka (Joaquin Phoenix) za mřížemi, na druhé pro změnu po boku své psychiatričky Dr. Harleen Quinzel (Lady Gaga).

Natáčení jednoho z nejočekávanějších filmů roku 2024 skončilo už letos v dubnu, na premiéru si ale počkáme až do příštího října. Režisér Phillips už v minulosti prorazil, že pokračování snímku Joker, který vynesl jeho hlavnímu představiteli Oscara, bude muzikálovým thrillerem, a naplno tak využije hereckých a pěveckých kvalit Lady Gaga. Joker: Folie à deux uvidíme v kinech od 3. října.

Čtěte také: Aquaman 2 je mnohem větší propadák než Marvels! Nepomohly ani průměrné recenze

Duchovní otec příběhu Arthura Flecka Todd Phillips už dříve v reakci na pokračování Jokera řekl: „Nechtěl bych z druhého dílu udělat jen divoký a šílený film o klaunovi. Musel by mít – podobně jako první díl – nějakou tématickou rezonanci, hlubší význam. To je totiž to, co u Jokera funguje. Kdyby se podařilo tento prvek obsáhnout i v pokračování, určitě by to bylo zajímavé.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Todd Phillips (@toddphillips)

Už dříve zveřejněné fotky z druhého Jokera