Fantasy seriál láká na dračí souboje a nové světy! Na Disney+ už tento týden

Češi se dočkají asi později, nebo vůbec...

Zdroj: Hulu

Hulu uvedlo první trailer na fantasy Dragons of Wonderhatch, které se z části odehraje ve světě lidí, a z části v animované Upanantě. Hybridní seriál, který spojí hranou podobu a japonské anime láká na originální vizuální stránku, hvězdu seriálu One Piece (Makkenjú Arata) a velkolepé dobrodružství.

Nagi se narodila v našem reálném světě s chromatickou synopsí, jedinečnou schopností, která jí umožňuje vidět barvy, když slyší určité zvuky. Celý život ale měla pocit, že do něj nepatří. Nagi sní o tom, že jednoho dne bude umět létat, a brzy se setká tváří v tvář s Thaimem, vyvrhelem z jiného světa. Thaim se narodil v Upanantě a dlouho byl považován za outsidera, protože nedokázal slyšet hlasy draků, kteří obývají jeho zemi.

Čtěte také: Dokonalá adaptace s úžasným obsazením! Percy Jackson sbírá nadšené recenze

Když plovoucí ostrovy Upananty začnou pomalu padat z oblohy, tito dva vyvrhelové se vydají na epické dobrodružství, které se odehraje v hraném i animovaném světě. Seriál Dragons of Wonderhatch se dočká uvedení prvních dvou epizod z osmi už 20. prosince na Hulu a Disney+, nicméně premiéra v Česku je nejistá. Facebooková stránka Disney+ ji do svého týdenního přehledu ani nezařadila.

Zdroj: Hulu