Jack Reacher na stopě sériového vraha. Trailer druhé řady drsného seriálu má grády

Jeden z největších seriálových drsňáků se vrací!

Zdroj: Prime Video

Když členy Reacherovy bývalé vojenské jednotky začnou nacházet mrtvé, Reacher myslí jen na jedno – na pomstu. Jeden z nejakčnějších a nejdrsnějších seriálů současnosti se vrací s druhou řadou. Trailer má grády a Alan Ritchson, který se pro tuto roli snad narodil, si to opět neskutečně dává.

Reachera z jeho tuláckého života vytrhne kódovaná zpráva, která ho informuje, že byl zavražděn člen 110. jednotky – elitní skupiny armádních speciálních vyšetřovatelů. Spolu s několika bývalými vojenskými kolegy se znovu sejde, aby případ vyšetřili, a brzy zjistí, že jde o větší případ, než si kdy dokázali představit.

Tvůrcem seriálu je Nick Santora, který nedávno přinesl seriál Fubar s Arnoldem Schwarzeneggerem na obrazovky Netflixu. Jako scénárista se v minulosti podílel na kultovním Útěku z vězení, stojí také za Most Dangerous Game s dvojicí Liam Hemsworth a Christoph Waltz.

Jack Reacher se v letech 2012 a 2016 objevil také ve filmu. Na plátna kin ho přivedl režisér posledních dílů Mission: Impossible Christopher McQuarrie, roli bývalého vojenského vyšetřovatele, který nejde pro ránu daleko, si tehdy zahrál Tom Cruise. Současný seriál ale nemá s dvěma předešlými filmy Jack Reacher: Poslední výstřel a Jack Reacher: Nevracej se nic společného.

Druhá řada Reachera startuje na Prime Video 15. prosince.

Zdroj: Prime Video