Méďa Ted si nebere servítky ani v seriálu! Trailer představuje jeho školní léta

Za návratem Teda i tentokrát stojí Seth MacFarlane.

Zdroj: Universal Pictures

Po dvou celovečerních filmech se přisprostlý plyšový méďa Ted vrací v prequelovém seriálu odehrávajícím se v 90. letech. Postava Marka Wahlberga je teprve šestnáctiletý student, a jeho věrný hromový kámoš jako by neomládl ani o den. Tenhle rok na střední bude pro hlavní aktéry seriálu procházka peklem.

V tomto seriálovém prequelu k filmům o Tedovi se píše rok 1993 a medvídek Ted (Seth MacFarlane) má svou chvíli slávy už za sebou. Nyní žije opět doma ve Framinghamu ve státě Massachusetts se svým nejlepším kamarádem, šestnáctiletým Johnem Bennettem, spolu s Johnovými rodiči Mattym a Susan a sestřenicí Blaire. Ted má sice na Johna mizerný vliv, ale nakonec je to věrný kamarád, který je pro přátelství schopen riskovat úplně všechno.

Čtěte také: Jak mít sex? Film bořící tabu vypráví o intimních zkušenostech teenagerů

Seth MacFarlane se v současné době objevuje v seriálu The Orville, parodii na kultovní Star Trek, jehož je současně tvůrcem a režisérem. Zatímco vesmírnou podívanou najdeme na streamu Disney+, seriálový prequel Médi bude mít premiéru 11. ledna na americkém Peacocku. Uvedení v Česku, například na SkyShowtime nebo Prime Video, ještě nebylo potvrzeno.

Zdroj: Peacock