Spider-Manova spojenkyně Madam Web přichází ve vlastním filmu. Trailer slibuje akci a jasnovidecké schopnosti

Další dívčí týmovka na obzoru!

Zdroj: Sony Pictures

Točit filmy o padouších Spider-Mana bez Spider-Mana se v případě Venoma ukázalo jako dobrý komerční tah. Přestože Morbius už tolik úspěšný nebyl, přispěchalo studio Sony s dalším samostatným příběhem, tentokrát o Madam Web. Trailer prozrazuje, co nás čeká v únoru 2024, a popravdě to zas tak moc lákavě nevypadá.

Madame Web vypráví samostatný příběh o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek nakladatelství Marvel. V superhdinském thrilleru se představí Dakota Johnson v roli Cassandry Webb, záchranářky na Manhattanu, která možná získala jasnovidecké schopnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže vztah se třemi mladými ženami, které čeká mocná budoucnost… pokud všechny přežijí smrtící přítomnost.

Postava Madame Web, alternativní identita Cassandry Webb, se v komiksech Marvelu poprvé objevila už v roce 1980. Madame Web je Spider-Manova spojenkyně, jasnovidná a telepatická mutantka, která se ve svých příbězích zjevuje především jako starší slepá žena.

Ve filmu režisérky S.J. Clarkson se představí Dakota Johnson jako Madam Web, Sydney Sweeney jako Julia Carpenter (Spider-Woman), Isabela Merced jako Anya Corazon (Spider-Gril), Celeste O’Connor jako Mattie Franklin (další Spider-Woman) a Emma Roberts v roli Mary Parker.

Fanoušci marvelovského světa od Sony se v příštím roce mohou těšit také na Lovce Kravena s Aaronem Taylor-Johnsonem. Ačkoli ten se divákům představil už v červnu ve svém prvním traileru, kina ho nabídnou až v srpnu příštího roku. Madam Web, jejíž upoutávka dorazila dnes, se podívá na filmová plátna 14. února.

Zdroj: Sony Pictures