Keanu Reeves vystoupí se svou kapelou na Rock for People

Oblíbený herec se vrátí do Česka příští rok v létě!

Zdroj: Dogstar. Foto: Brian Bowen Smith

Keanu Reeves a jeho kapela Dogstar, která se na hudební scénu vrátila po více jak dvacetileté přestávce, vystoupí na Rock for People. Informaci na svých stránkách zveřejnil samotný pořadatel. Slavný herec se naposledy objevil v České republice v loňském roce. Natáčel zde očekávaný spin-off Johna Wicka nazvaný Ballerina.

„Vystoupení kapely Dogstar s hvězdným Keanu Reevesem za baskytarou je pro mě opravdový splněný sen. Kapelu jsme se totiž snažili pozvat už v devadesátých letech, ale tehdy se nám to nepodařilo a kapela pak na dlouhých téměř 20 let nebyla aktivní. O to větší máme radost, že se to konečně podařilo. Účast kapely Dogstar a Keanu Reevese na festivalu Rock for People bude jistě nezapomenutelným zážitkem jak pro hudební, tak filmové fanoušky,“ komentuje chystané vystoupení ředitel festivalu Michal Thomes.

Představitel Nea z Matrixu má v posledních letech plné ruce práce s filmovou sérii John Wick. Kromě již zmiňovaného spin-offu Ballerina, ve kterém se představí po boku Any de Armas, chystá podle všeho také plnohodnotný pátý díl. Nedávno navíc bylo potvrzeno, že se vrátí v dlouho odkládaném pokračování komiksového Constantina, jež na plátna kin přivede jeho původní režisér.

Příští ročník Rock for People se koná od 12. do 15. června 2024 v multifunkčním Parku 360 v Hradci Králové. Pořadatelé už dříve potvrdili účast Avril Lavigne, Pendulum a mnoha dalších.