Keanu Reeves má vlastní Drive to Survive. Minisérie vypráví neuvěřitelný příběh z historie F1

John Wick se vydal do prostředí F1.

Zdroj: Disney+

Šestá řada Drive to Survive je v nedohlednu, což vzhledem ke stále probíhající sezóně F1 dává smysl, dlouhé čekání všem fanouškům ale může zpříjemnit minisérie z produkce Disney+. Název nese Brawn: Neuvěřitelný příběh Formule 1 a všemi čtyřmi díly provází Keanu Reeves.

V roce 2008 se závodní tým Honda dostal do nucené správy a jeho soupeři se vůbec poprvé v historii tohoto sportu spojili, aby se stáj mohla na závodní okruhy vrátit. S Rossem Brawnem v čele a novým názvem Brawn GP se návrat vydařil, než soupeřům došlo, že nechtěně vytvořili nelítostného konkurenta.

Keanu Reeves, jež v příštím roce vystoupí se svou kapelou v Česku, vypráví jednu z největších ság historie Formule 1. Prostřednictvím postřehů Rosse Brawna a uznávaných závodních ikon Jensena Buttona a Rubense Barrichella se v tomto napínavém čtyřdílném seriálu dozvíte úplně vše. Sledujte pozoruhodnou cestu stáje Brawn GP od jejího založení až po strategické manévry a finanční těžkosti ve vysoce konkurenčním prostředí tohoto sportu.

Čtyřdílná dokumentární minisérie zajela do boxu Disney+ 15. listopadu. A diváci hlásí velikou spokojenost. Například hodnocení na ČSFD se vyšplhalo na senzačních 93 %, devítkové hody slibuje i světová IMDB.

Zdroj: Disney+