Jeremy Renner se po vážné nehodě vrací do formy. Fanouškům ukázal, jak už zase běhá

Klobouk dolů!

Zdroj: Marvel

Oblíbený herec Jeremy Renner se velmi rychle zotavuje z vážné nehody, která ho před deseti měsíci málem stála život. Představitel superhrdinské postavy Hawkeye v novém videu ukázal fanouškům, jakého dosáhl pokroku během rekonvalescence, a jak je znovu schopný běhat.

Jeremyho Rennera na začátku roku přejel sněžný pluh, když před rozjetým strojem zachránil svého synovce. Herec při nehodě utrpěl zranění trupu, obličeje, končetin a hlavy. Později se ukázalo, že si při incidentu zlomil 30 kostí v těle. Po deseti měsících od úrazu už ale znovu běhá, skáče a celkově vypadá ve skvělé kondici. Důkazem je jeho nejnovější příspěvek na Instagramu.

Herec zkraje listopadu uvedl, že ho dosáhnutí kýženého výsledku stálo nemalé úsilí. Podle svých slov podstoupil všechny možné způsoby terapie. Od fyzioterapie, přes injekční a kapačkové terapie, až po léčebnou hyperbarickou metodu nebo ponorů do ledové vody. Už dříve uvedl, že jeho největší motivací k návratu do normálního života byla rodina a přátelé.

Zlepšující se fyzický stav znamená pro představitele Hawkeye možná brzký návrat před kamery. Ve filmu se naposled objevil v komiksovém hitu Avengers: Endgame (2019), a jen krátce po jeho zranění měla premiéru druhá řada Starosty Kingstownu a na Disney+ Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera. Jeho Hawkeye se naposled objevil ve stejnojmenném seriálu v roce 2021. Na jeho dění už brzy naváže krvavá marvelovka Echo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jeremy Renner (@jeremyrenner)

zdroj: deadline, instagram