Eliška a Damián se rozloučili tragickou sledovaností. Prima má v šuplíku druhou řadu

Trápení Primy a jejich diváků je u konce.

Zdroj: TV Prima

Největší seriálový propadák roku je u konce. Televize Prima v pondělí večer odvysílala poslední dvanáctou epizodu Elišky a Damiána, a podle očekávání si ji nenechali ujít jen nejvěrnější diváci. Mezitím jsme se dozvěděli, jak to bude s druhou řadou, která je už natočená.

Finále seriálu se stalo až šestým nejsledovanějším pořadem pondělního večera. Vidělo ho 273 tisíc diváků v kategorii 15+, tedy zhruba o 20 tisíc lidí více, než předposlední epizodu z minulého týdne. Nejvěrnější fanoušci byly pochopitelně spokojeni a jejich nadšené reakce na sociálních sítích na sebe nenechaly dlouho čekat.

Vlastně hned od uvedení seriálu Eliška a Damián kolovaly zvěsti, že Prima už stihla natočit také druhou řadu. Informaci nedávno potvrdil neznámý zdroj z televize bulvárnímu magazínu Expres. Natočeno má být dalších dvanáct epizod a jejich nasazení je nepravděpodobné. Ve hře bylo léto příštího roku, nicméně mizerná sledovanost a kritika první řady je odsunula do trezoru.

Jedničkou večera se naopak stala Kriminálka anděl s milionem diváků, dvojkou rovněž milionový Oktopus. Před Elišku a Damiána se dokonce vměstnali Reportéři ČT a magazín Víkend. Kompletní výsledky 13. listopadu najdete na stránkách MediaGuru.