Berlín chystá loupež svého života! Seriál ze světa Papírového domu dostal fantastický trailer

Konec prosince ve znamení loupeže roku!

Zdroj: Netflix

Silvestrovský program může mít několik podob. Fanoušci seriálového fenoménu Papírový dům možná upřednostní seriálovou novinku Berlín, jež se zaměří na impozantní loupež jedné z jeho nejoblíbenějších postav. Ačkoli Netflix láká na seriálový prequel už od února tohoto roku, plnohodnotný trailer přichází až nyní. Jak prozrazuje, počítá se s návratem několika dalších postav.

Berlín říká, že jsou jen dvě věci, které mohou změnit špatný den ve skvělý: láska a milionová výplata. Proto připravuje jednu ze svých dosud nejextrémnějších loupeží – zmizení šperků v hodnotě 44 milionů dolarů. Nejdřív si ale bude muset přizvat na pomoc pár protřelých zločinců.

Čtěte také: Když chůvu dělá usvědčený vrah, a máma šňupe lajnu. Netflix představil minisérii podle skutečnosti

Seriál Berlín se natáčel ve Španělsku a představí Berlínův zrod v superzločince. Z Papírového domu například víme, že Berlín měl v minulosti pět manželek, a jeho příběhu se intenzivně věnovala hlavně poslední řada. Fanoušci doufají, že nový seriál nechá nahlédnout také do Berlínova vztahu s jeho bratrem, Profesorem, kterého v Papírovém domě ztvárnil Álvaro Morte.

Jeden z největších seriálů Netflixu, Papírový dům, skončil již v roce 2021 svou pátou řadou, jeho odkaz ale žije nadále. Kromě nadcházejícího spin-offu Berlín, o kterém se mluví pomalu již druhým rokem, vyšel na Netflixu jihokorejský remake. Ten se s nadšenými ohlasy příliš nesetkal, přestože původní seriál převyprávěl velmi věrně. Tvůrce původního Papírového domu Álex Pina navíc nevyloučil, že by v budoucnu nemohly dorazit další spin-offy.

Berlín má premiéru 29. prosince na Netflixu.

Zdroj: Netflix