Berlín oznamuje příchod na Netflix, stihne to ještě letos

Foto: Netflix

Vlastní seriál jedné z nejoblíbenějších postav Papírového domu uvidíme ještě letos. V krátkém oznamovacím teaseru je prozrazeno, že Berlín dorazí na Netflix v prosinci tohoto roku. Do titulní role se vrátí Pedro Alonso, seriál se bude odehrávat několik let před událostmi první řady Papírového domu. Tvůrcem očekávaného titulu je Álex Pina, který v minulosti spolupracoval s Netflixem již několikrát.

Seriál Berlín se natáčel ve Španělsku a bude pojednávat o prvních letech Berlínova života. Z Papírového domu například víme, že Berlín měl v minulosti pět manželek, jeho příběhu se intenzivně věnovala hlavně poslední řada. Fanoušci doufají, že nový seriál nechá nahlédnout také do Berlínova vztahu s jeho bratrem, Profesorem, kterého v Papírovém domě ztvárnil Álvaro Morte.

„Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů.“ Tak zní záhadný popisek přímo na Netflixu.

Starší teaser z minulého roku

Jeden z největších seriálů Netflixu Papírový dům skončil již v roce 2021 svou pátou řadou, jeho odkaz ale žije nadále. Kromě nadcházejícího spin-offu Berlín, o kterém se mluví pomalu již druhým rokem, vyšel na Netflixu jihokorejský remake. Ten se s nadšenými ohlasy příliš nesetkal, přestože původní seriál převyprávěl velmi věrně. Tvůrce původního Papírového domu Álex Pina navíc nevyloučil, že by v budoucnu nemohly dorazit další spin-offy.

Teaser oznamující prosincové vydání

Foto: Berlín na plakátu k Papírovému domu. (Netflix)