Monstra útočí ze všech stran! Aquaman bojuje o život ve strhujícím traileru na Ztracené království

Pod hladinou číhá samé nebezpečí.

Zdroj: Warner Bros.

Po působivém traileru ze září, se pokračování Aquamana představilo také mezinárodnímu publiku. Král Atlantidy nově nakopává příšery a hláškuje o život v japonském traileru. Upoutávka přináší smršť nových záběrů, a na diváky cílí klasickým japonským způsobem. Všechno je barevné, zábavné a do popředí se dere nepřeberné množství nejrůznějších tvorů.

Poté, co se mu nepodařilo Aquamana porazit poprvé, se Black Manta, stále hnán potřebou pomstít smrt svého otce, nezastaví před ničím, aby Aquamana jednou provždy zničil. Tentokrát je hrozivější než kdykoli předtím, vládne totiž mocí bájného Černého trojzubce, který uvolňuje prastarou a zlovolnou sílu. Aby ho Aquaman porazil, obrátí se na svého uvězněného bratra Orma, bývalého krále Atlantidy, a uzavře s ním neočekávané spojenectví. Společně musí odložit své spory, aby ochránili své království a zachránili Aquamanovu rodinu i svět před nevratnou zkázou.

Aquaman z roku 2018 se stal nejúspěšnějším filmem tohoto universa, když jako jediný přesáhl magickou hranici jedné miliardy dolarů. Podobnému úspěchu, v případě jeho sequelu, ale věří málokdo. Zvlášť v době, kdy jeho komiksoví parťáci vyhořeli na plné čáře. Studio z pochopitelných důvodů hlásí, že Aquaman a ztracené království figuruje jako samotný film, otázkou je, kdo jim to věří. Rozpočet druhého Aquamana ke všemu přesáhl 200 milionů, další tučná suma pak poputuje na samotnou propagaci.

Drama okolo druhého Aquamana nedávno vyvrcholilo zákulisními drby. Ještě předtím, než film zasáhly mohutné přetáčky, mělo také dojít k ostré výměně názorů mezi herci Jasonem Momoou a Amber Heard. Představitel Aquamana měl svou hereckou kolegyni urážet a žadonit o její vyhazov. Na natáčení údajně dorazil opilý a oblečený jako její bývalý manžel Johnny Depp. Je ale více než pravděpodobné, že si celý příběh bývalá žena Johnny Deppa jen vymyslela.

Zdroj: Warner Bros.