Rick ze Živých mrtvých se vrací v epické minisérii. Trailer představuje velkolepou událost

Představena byla nejambicióznější minisérie ze světa TWD.

Zdroj: AMC

Původní seriál The Walking Dead skončil v minulém roce, jeho letošní spin-offy Dead City a Daryl Dixon mu ale ostudu rozhodně nedělají. Dokonce je někteří považují za to nejlepší, co značka Živých mrtvých kdy vyprodukovala. Pomyslným vrcholem ale má být očekávaná šestidílná minisérie The Walking Dead: The Ones Who Live.

Minisérie s podtitulem The Ones Who Live je návratem jedné z nejoblíbenějších postav universa, Ricka Grimese, kterého od samotného začátku původního seriálu ztvárňoval Andrew Lincoln. Naposledy se objevil v deváté řadě.

Rickova žena Michonne celé roky věřila, že je její manžel mrtvý. Když se ale objevil záblesk naděje, vydala se ho hledat. Šestidílný seriál je popisován jako epický milostný příběh dvou lidí, které svět rozdělil. Podaří se jim najít jeden druhého?

Návrat Ricka Grimese byl původně zvažován formou filmové trilogie, nakonec se ale vrátí v šestidílné sérii. Její tvůrci již dokonce prozradili, že nevylučují ani případné pokračování, pokud bude seriál úspěšný. Druhé řady si nedávno vysloužily již zmiňované spin-offy Dead City a Daryl Dixon, které měly premiéru v letošním roce.

The Walking Dead: The Ones Who Live uvede AMC v únoru 2024.

Zdroj: AMC