New York v troskách, šestiruký zombie. Minisérie ze světa Walking Dead se ukázala v očekávaném traileru

Foto: AMC

Oblíbený zombie seriál Živí mrtví je u konce, to ale neznamená, že by fanoušci tohoto postapokalyptického světa neměli do čeho píchnout. Šestidílná minisérie The Walking Dead: Dead City se právě uvedla v traileru, který slibuje hordy chodících mrtvol, staré známé a minimálně jedno zmutované monstrum.

Seriál sleduje Maggie a Negana, kteří cestují na postapokalyptický Manhattan odříznutý od pevniny a hledají Maggiina uneseného syna Hershela. Rozpadající se město je plné chodících mrtvých a obyvatel, kteří si z New Yorku udělali svůj vlastní svět plný anarchie, nebezpečí a hrůzy. Maggie a Negan se v seriálu setkají po několika letech od chvíle, kdy jsme je viděli naposledy. The Walking Dead: Dead City je již pátým seriálem ze světa Živých mrtvých.

Dlouholetý seriál stanice AMC The Walking Dead (Živí mrtví) skončil v roce 2022 po jedenácti sezónách (kompletně na Disney+, HBO Max nemá poslední osmičku epizod), díky mnoha spin-offům je tento svět ale stále živý. Jen letos dorazí dvojice nových titulů – The Walking Dead: Dead City, který se právě uvedl v akcí prošpikovaném traileru, později tohoto roku pak uvidíme ještě The Walking Dead: Daryl Dixon.

The Walking Dead: Dead City má premiéru na AMC a AMC+ 18. června. O případném uvedení v Česku nemáme žádné informace.

Foto: AMC