Hrdina, který povstal ze samého dna. Netflix představil fantastický trailer na Slye

Sylvester Stallone přichází na Netflix!

Zdroj: Netflix

Netflix představil plnohodnotný trailer k jednomu z nejočekávanějších životopisných dokumentů roku. Sly v něm zavzpomíná na svůj vzestup, neuvěřitelný životní příběh a své filmy, které se tučným písmem zapsaly do historie Hollywoodu.

Celovečerní dokument Sly už viděli první diváci na torontském festivalu v polovině září, a podle prvních ohlasů se mají jeho fanoušci opravdu nač těšit. Vystoupí v něm také Arnold Schwarzenegger (nedávno dostal na Netflixu vlastní minisérii) a Quentin Tarantino, jak prozradil nový trailer.

Sylvester Stallone už téměř padesát let baví miliony lidí svými ikonickými postavami a filmovými trháky, od Rockyho přes Ramba až po Expendables. Tento retrospektivní dokument nabízí intimní pohled na herce, scenáristu, režiséra a producenta nominovaného na Oscara, sleduje jeho inspirativní příběh a oprašuje filmové postavy, které přivedl k životu.

Režisérem tohoto dokumentu je Thom Zimny, tvůrce Western Stars nebo Elvis Presley: Věčné hledání. Jedním z producentů je samotný Sylvester Stallone.

Sylvester Stallone je ve svých úctyhodných šestasedmdesáti letech stále neuvěřitelně produktivní. Kromě připravované dokumentu Sly, který rozebere jeho fascinující životní příběh, se slavná legenda akčních filmů nedávno představila ve čtvrtých Postradatelných, plánuje natočit také pokračování kultovního Cliffhangeru.

V současné době se navíc objevuje ve výborném krimi seriálu Král Tulsy, ve kterém ztvárňuje gangstera propuštěného z vězení po pětadvaceti letech.

Netflix uvede Slye 3. listopadu.

Zdroj: Netflix