Nejlepší akční film roku je konečně online. Tom Cruise v něm opět hazardoval se životem

Tom Cruise se vrací do našich obýváků!

Zdroj: Paramount Pictures

Mission: Impossible Odplata – První část oficiálně přistála ve videotékách iTunes, Google Play nebo Amazon. České diváky navíc může potěšit fakt, že na první jmenované adrese byla uvedena s českým dabingem. Zakoupení filmu v nejvyšší kvalitě vyjde na cenu dvou lístků do kina.

Nejlepší akční film roku zakotvil na iTunes, kde si ho diváci mohou zakoupit za 329 korun v rozlišení 4k a za přítomnosti českého dabingu (pouze stereo). Amazon ani Google Play češtinou v podobě titulků a dabingu vůbec nedisponují. Mission: Impossible Odplata – První část bude k vypůjčení až 9. listopadu.

Tom Cruise miluje adrenalin. Pro dechberoucí záběry nové Mission Impossible si však doslova zahrával se životem. Hvězdný herec v ní skáče na motorce z útesu, driftuje a řídí jednou rukou nebo rozdává rány na střeše jedoucího vlaku. Nic se ale nevyrovná záběrům, které pořídil kameraman Fraser Taggart během natáčení scény, kdy Tom Cruise létá na rychlém padákovém kluzáku v těsné blízkosti svahu.

Jak jsme psali v recenzi, nová Mission: Impossible je více Jamesem Bondem v moderních kulisách, než Bond sám. Již třetí díl ze série, který vznikl pod režijní taktovkou Christophera McQuarrieho ukazuje, že pokud nelze dříve stanovenou laťku překonat, minimálně ji lze už poněkolikáté dostat alespoň stejně vysoko. Šedesátník Tom Cruise nikterak nezpomaluje a jeho (pravděpodobné) loučení se s ikonickou filmovou sérií se nepřekvapivě stává jedním z nejlepších akčních filmů, co jsme měli v kině možnost vidět.

Mission: Impossible Odplata – První část jsme zařadili také mezi nejlepší novinky na nadcházející víkend.

Zdroj: Paramount Pictures