Tom Hardy šéfuje motorkářskému gangu ze 60. let. Trailer slibuje drsnou podívanou

Foto: 20th Century Studios

Film The Bikeriders, inspirovaný životem členů skutečného motorkářského gangu, se představuje v prvním traileru. Ten láká na hvězdy jako Toma Hardyho nebo stále populárnějšího Austina Butlera (Elivs, Duna: Část druhá) a příběh odehrávající se během jedné dekády.

Film inspirovaný kultovní knihou fotografa Dannyho Lyona nás vtáhne do subkultury motorkářů 60. let. Kathy, svéhlavá členka Vandalů, která je provdaná za divokého, bezohledného motorkáře Bennyho, vypráví o vývoji Vandalů v průběhu deseti let, kdy začínali jako místní klub outsiderů, které spojovala dobrá zábava, rachotící motorky a respekt k jejich vůdci Johnnymu. V průběhu let se Kathy snaží co nejlépe vyznat v nezkrotné povaze svého manžela a jeho oddanosti Johnnymu, s nímž má pocit, že musí soupeřit o Bennyho pozornost. Jak se život ve Vandalském klubu stává nebezpečnějším a hrozí, že se z klubu stane ještě zlověstnější gang, Kathy, Benny a Johnny jsou nuceni rozhodnout se o své loajalitě ke klubu i k sobě navzájem.

Režisérem a scénáristou snímku je Jeff Nichols, tvůrce Úkrytu, Bahna z Mississippi nebo dosud svého posledního filmu Lovingovi. The Bikeriders nabídnou opravdu hvězdné obsazení, v hlavních rolích se totiž objeví Tom Hardy, Jodie Comer, Austin Butler, Michael Shannon, Boyd Holbrook nebo Norman Reedus.

The Bikeriders mají premiéru 30. listopadu v kinech.

Foto: 20th Century Studios