Bůh žehnej Americe. Panenka Chucky masakruje Bílý dům ve famózním teaseru

Foto: SyFy

Kdo by neznal Chuckyho, vraždící panenku, která nahání strach už od konce osmdesátých let. Její úspěch stvrdila celá řada pokračování a remaků, nakonec ale skončila na televizních obrazovkách. Seriál Chucky již brzy představí třetí řadu, jejíž příběh diváky zavede zcela nečekaně až do Bílého domu. Jak prozrazuje úvodní teaser, máme se opravdu nač těšit.

Po docela oslnivém cliffhangeru, kterým skončila druhá série Chuckyho (křičeli jsme hrůzou i ďábelskou radostí), se naše oblíbená vraždící panenka pomalu vrací. Na monstrózní rozuzlení už nebudeme čekat dlouho – třetí série přichází 4. října a my jsme se konečně dočkali první ukázky. Jen je škoda, že se seriál stále nedostavil na žádnou z „českých“ streamovacích služeb. K vidění je na kabelovce SyFy nebo streamu Peacock, jehož tituly u nás přebírá SkyShowtime.

Panenka Chucky, která stále prahne po moci, se usadila v nejmocnější rodině světa. V rodině amerického prezidenta. Jak se tu Chucky ocitl? Co proboha chce? A jak se Jake, Devon a Lexy mohou dostat k Chuckymu, který zrovna obývá prostor nejzabezpečenější budovy světa? Mezitím Tiffany čelí krizi kvůli vražednému řádění v minulé sezóně.

Tvůrcem seriálu Chucky je Don Mancini, scénárista původní Dětské hry (1988), který rovněž stojí za celou filmovou sérií. Jako režisér navíc natočil tři poslední filmové zářezy, Chuckyho sémě, kletba a kult.

Osmidílná třetí řada Chuckyho startuje 4. října na SyFy a Peacocku.

Foto: SyFy