Asylum se přiživí na Vymítači ďábla. Trailer na The Exorcists působí spíše jako parodie

Konkurence pro Vymítače ďábla?

Asylum opět vykrádá.
Zdroj: Asylum

Nechvalně známá společnost The Asylum si nedá pokoj asi nikdy. Její nejnovější horor The Exorcists je totiž vykrádačkou letošního pokračování Vymítače ďábla: Znamení víry, na trh navíc bude uveden ještě před samotným snímkem společnosti Universal. Trailer přináší filmařinu na úrovni naší Elišky a Damiána, tvůrčí nemohoucnost pak podtrhuje plastiková jeptiška a kněz s revolverem.

Když jeho dítě posedne neúprosné zlo, najme otec tři zkušené exorcisty, aby démona očistili a zachránili jeho rodinu dřív, než bude pozdě. Tento démon je však pouhým strážcem skutečného pekla, které bude vypuštěno na zem, pokud trojice exorcistů selže.

Asylum jen letos uvedlo restaurovanou verzi svého největšího majstrštyku Sharknado (k desátému výročí od premiéry), přiživilo se také na Malé mořské víle (The Little Mermaid), nových Transformers (Transmorphers: Mech Beasts), Medvědovi na koksu (Methgator) nebo seriálu The Last of Us (End Times). Jeho dosud posledním filmem je variace na Meg 2: Příkop nesoucí název Megalodon: The Frenzy.

The Exorcists vychází 29. září.

Zdroj: The Asylum