Megalodon útočí v nejhorším filmu všech dob. Asylum se ve své novince doslova překonává

Foto: The Asylum

Společnost Asylum parazituje na filmových blockbusterech už pěknou řádku let. Její nejnovější lacinou předělávkou je Megalodon: The Frenzy, otřesný rip-off letního béčka s Jasonem Stathamem Meg 2: Příkop. Jak prozrazuje čerstvý trailer, v jedné z hlavních rolí se objeví Eric Roberts (Temný rytíř), tvář béčkových filmů, která se jen za posledních pět let objevila ve více jak stovce titulů podobného ražení.

Meg 2: Příkop je poměrně zábavnou blbinou s drsným Jasonem Stathamem, která se za žádných okolností nesmí brát vážně. Parazitující Megalodon: The Frenzy od studia Asylum jde ale ještě dál. V nechvalně proslulém studiu se za dlouhé roky zřejmě nic nezměnilo, jejich kopie totiž vypadají pořád stejně hrozivě. Kvalita efektů je nadále na úrovni prezentace základní školy a je až s podivem, čemu všemu se v posledních letech upsal Eric Roberts, herec z Temného rytíře nebo Expendables. Jeho jméno figuruje u více jak stovky titulů Asylu a jemu podobných jen za posledních pět let.

Asylum jen letos uvedlo restaurovanou verzi svého největšího majstrštyku Sharknado (k desátému výročí od premiéry), přiživilo se také na Malé mořské víle (The Little Mermaid), nových Transformers (Transmorphers: Mech Beasts), Medvědovi na koksu (Methgator) nebo seriálu The Last of Us (End Times). Nic ale nevypadá hrozivěji, než čerstvý trailer na Megalodon: The Frenzy.

Foto: The Asylum