Jason Statham zase loví prehistorického žraloka. Trailer na Meg 2: Příkop se rozhodně nesmí brát vážně

Foto: Warner Bros.

Z hlubin oceánu vyplavalo další monstrum se zuby ostrými jako dýky. Naštěstí se vrací také Jason Statham jako neohrožený Jonas Taylor. Trailer na Meg 2: Příkop představuje béčkovou podívanou plnou digitálních triků a směšného scénáře.

Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a Jackym Wu, kteří vedou odvážný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se ovšem zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem přelstít nemilosrdné predátory.

Meg 2: Příkop je pokračováním snímku Meg: Monstrum z hlubin, který si v pokladnách kin vedl naprosto skvěle. Průměrná filmová adaptace románu Teror pochází z hlubin vydělala přes půl miliardy dolarů, převyprávění druhé části Altenova hororu (Hlubina) tak bylo jen otázkou času. Režisérskou štafetu přebral Ben Wheatley, za jehož nejznámější titul považujeme remake Rebeky z produkce Netflixu. Do titulní role hrdinského Jonase Taylora se vrací oblíbený Jason Statham.

Meg 2: Příkop má premiéru v kinech 3. srpna.

Foto: Warner Bros.