RoboCop se hlásí do služby. Brutální trailery a záběry z hraní představují očekávaný titul

Foto: Nacon

Vžijte se do role legendárního hrdiny, který je zčásti mužem, zčásti strojem, ale každým coulem policistou… a vykonávejte spravedlnost v prostředí starého Detroitu. Dvojice extrémně brutálních gameplay trailerů „nedávno“ představila poměrně očekávanou akci pro jednoho hráče RoboCop: Rogue City, kterou ocení nejeden milovník filmové předlohy. Podívat se rovněž můžete na první hodinu z hraní.

Město Detroit postihla série zločinů a veřejný pořádek je ohrožen novým nepřítelem. V originálním příběhu, který se odehrává mezi filmy RoboCop 2 a 3, vás vyšetřování zavede přímo do víru jednoho pochybného projektu. Projděte křížem krážem ikonické lokality a setkejte se se známými tvářemi ze světa RoboCopa. Do služby se dokonce vrací Peter Weller z původního obsazení, který našemu kyberpolicistovi propůjčil svůj hlas.

RoboCop: Rogue City přichází od polských vývojářů z Teyon, mezi jejichž nejznámější hru patří střílečka z první osoby Terminator: Resistance. Hra na motivy kultovního Robocopa z dílny Paula Verhoevena je jednou z mnoha letošních her, které oživují dobře známé světy z filmových pláten. Nedávno například vyšla strategická videohra Aliens: Dark Descent, hojně očekávaným titulem je druhý Spider-Man. Už teď se ale nemůžeme dočkat návratu na Pandoru v Avatar: Frontiers of Pandora, příští rok navíc dorazí Star Wars Outlaws.

RoboCop: Rogue City vyjde v září na PC, PS5 a XS.

Foto: Nacon