Velkolepé světy, strhující příběhy. Videoherní Avatar a Star Wars Outlaws mají přenádherné trailery

Foto: Ubisoft

Herní vydavatel Ubisoft zveřejnil očekávané trailery k Avatar: Frontiers of Pandora a Star Wars Outlaws, které lákají na velkolepé otevřené světy a strhující příběhy, které do obou vesmírů přinesou něco nového a jedinečného. A nutno uznat, že oba tituly vypadají naprosto skvěle. Samotné trailery pak doprovodily také záběry z hraní. Fanoušci filmových předloh by si očekávané novinky rozhodně neměli nechat ujít.

Avatar: Frontiers of Pandora

Hra s otevřeným světem nás vrací na Pandoru Jamese Camerona, s minulou hrou z roku 2009 nebude mít ale nic společného. Stejně jako v původním snímku se zápletka bude točit okolo domorodých Na’vi, kteří brání své přirozené prostředí před chamtivými lidmi. Ti totiž chtějí drancovat jejich posvátná místa kvůli zisku. Hra z pohledu první osoby nabídne opravdu prvotřídní vizuální zážitek.

Star Wars Outlaws

První hra z universa Star Wars, která nabídne otevřený svět, se odehrává mezi událostmi z filmů Impérium vrací úder a Návrat Jediho. Hra odvypráví příběh Kay Vess a jejího věrného společníka Nixe, kteří se pokusí o jednu z největších loupeží, jakou kdy Vnější okraj zažil. Společně zároveň prozkoumají zcela nová území, hráčova rozhodnutí ve hře pak budou mít vliv na vývoj postavy a její pověst.

Akce Ubisoft Forward 2023 nabídla nejen ukázky očekávaných her ze světa Avatara a Star Wars, dočkali se i fanoušci nového Prince z Persie, závodního titulu The Crew Motorfest, trailer ukázal ještě Tom Clancy’s The Division: Resurgence nebo očekávané Assassin’s Creed Mirage, které vrací slavnou sérii ke svým kořenům. Všechny upoutávky lze najít pohromadě na Youtube herního vydavatele Ubisoft.