Kde sledovat seriál Eliška a Damián online

Foto: TV Prima

Eliška a Damián: Láska přes staletí je nový seriál z produkce televize Prima, který měl premiéru na televizních obrazovkách 2. září 2023. Seriál nebylo možné sledovat online v předpremiéře na stránkách streamovací služby Prima Plus. Tam se objeví zřejmě až po televizním uvedení.

Předpokládá se, že seriál Eliška a Damián bude možné sledovat online na webu Prima Plus (iPrima.cz) zcela zdarma, stejně jako ostatní seriály z originální produkce Primy. Pokud ovšem nevlastníte předplatné Premium, připravte se na záplavu reklam i během sledování – pravděpodobně tři reklamní bloky během jediné epizody, včetně čtrnáctivteřinové reklamy před samotným spuštěním.

Čti také: 15 výborných filmů, které jsou překvapivě na Prima+

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila.

Eliška a Damián je nový televizní seriál z dílny TV Prima a režisérů Lukáše Buchara a Jaromíra Polišenského, kteří dříve spolupracovali na Dobrých zprávách, Slunečné, ZOO a dalších seriálů televize Prima. V hlavních rolích této novinky se představí Emma Smetana, Robert Urban, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler nebo Michaela Kuklová.

Foto: TV Prima