7 novinek, které v týdnu uvede Netflix

Foto: Oni naklonovali Tyrona (Netflix), Ostrov (Cinemart), Nejhlubší nádech (Netflix)

Devětadvacátý týden nebude z pohledu Netflixu zrovna nejvýživnější. Streamovací služba sice uvede očekávané kousky jako sci-fi komedii Oni naklonovali Tyrona a dechberoucí dokument Nejhlubší nádech, jinak ale bude pusto prázdno. Dobře, na Netflix dorazí ještě letošní dobrodružná komedie Ostrov s Jiřím Langmajerem (bude trhat rekordy sledovanosti v Česku) a třetí řada pohodových Sladkých magnólií.

Nepoznané: Jeskyně kostí | 17. července

Co vlastně dělá člověka člověkem? Vědci pod zemí důkladně zkoumají 250 tisíc let staré naleziště a hledají odpovědi na otázky o našich dávných předcích. Investigativní celovečerní dokument ze série Nepoznané, jejíž všechny čtyři díly uvede Netflix v červenci. Dříve Ztracená pyramida a Roboti zabijáci, následovat bude Kosmický stroj času.

Ostrov | 19. července

Richard a Alice se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově. Mix romantické a dobrodružné komedie se skvělou dvojicí Langmajer, Plodková. Krásnému prostředí podkopává nohy slaboučký scénář.

Nejhlubší nádech | 19. července

Rekordmanka v potápění bez kyslíku a odvážný profesionální potápěč dají v sázku všechno, aby se zapsali do historie tohohle extrémního sportu, který je pro ně vším. Dokument sklidil úspěch na festivalu Sundance. O jeho výjimečnosti hovoří také hodnocení na RottenTomatoes ukazující výborné skóre 86 procent z osmadvaceti recenzí. Jeden z dokumentů, který by se letos měl ucházet o Oscara.

Sladké magnólie – 3. řada | 20. července

Maddie přemýšlí, jak nejlépe pomoci Calovi a oprostit se od citových vazeb. Helen čelí těžkému rozhodnutí ohledně mužů a Dana Sue hledá způsob, jak využít šek na pomoc komunitě, aniž by tím rozvrátila svou rodinu. Odhalená identita ničitele pneumatik způsobí v Serenity otřes. V průběhu nové řady řeší dámy nejrůznější komplikace, které způsobují – se svou typickou vřelostí, humorem a oddaností sobě navzájem i těm, které milují. Pokračování pohodového seriálu, který připomíná Gilmorova děvčata.

(Skoro) legendy | 20. července

Ve svérázném mexickém městečku se sejdou nevlastní bratři Romeo a Preciado, aby při divokých automobilových závodech za zvuků tradiční hudby uctili památku svého otce. Potrhlá hudební komedie z Mexika, která díru do světa asi neudělá.

4 superholky – 1. řada | 20. července

Čtyři holky se snaží přežít útrapy střední školy. Jednoho dne je ale bývalá špionka zlanaří do svého týmu superhrdinek a dá jim za úkol zachránit celý svět. Nový příběh o superhrdinkách, síle i šikovných afrických holkách od Malengy Mulendemy ze Zambie. Seriál bude uveden s českým dabingem.

Oni naklonovali Tyrona | více o filmu | 21. července

Tajemná sci-fi Oni naklonovali Tyrona vypráví příběh nesourodé trojice vyšetřující sérii podivných událostí, které je upozorní na ďábelské spiknutí skrývající se přímo v jejich čtvrti. Hvězdně obsazená černošská komedie přichází od režiséra Juela Taylora, scénáristy snímků Creed II a Space Jam: Nový začátek.

Čti také: Netflix v minulém týdnu – Bastardi: Reparát, španělský horor V pasti: Barcelona nebo mysteriózní seriál Hoří jako papír