Rozhodující bitva začíná. Netflix připomíná čtvrteční návrat Zaklínače v poslední krvavé upoutávce

Foto: Netflix

Netflix ještě jednou připomíná blížící se uvedení třetí řady Zaklínače v minutové upoutávce. Ta sice nepřináší žádné nové záběry, velkolepou akci ale rozhodně nepostrádá. Teaser v sobě mixuje něco málo z nedávno zveřejněného klipu z TUDUM, nepostrádá ani momenty z původních trailerů.

Henry Cavill se naposledy vrací jako Geralt, od příští řady převezme jeho roli Liam Hemsworth. „Má cesta coby Geralt z Rivie byla plná monster a dobrodružství, bohužel ale odložím svůj medailon a meče. Ve čtvrté sérii místo mě převezme plášť Bílého vlka fantastický pan Liam Hemsworth. Jak je zvykem u těch největších literárních charakterů, předávám pochodeň s úctou k času strávenému ztělesňováním Geralta a s nadšením očekávám, až uvidím jak Liam ztvární tuto fascinující a rozmanitou postavu. Liame, tento charakter má úžasnou hloubku. Užij si proniknutí do ní a zjisti, co v ní najdeš.“

Zatímco panovníci, mágové a bestie Kontinentu o ni soupeří, Geralt odvádí Ciri z Cintry do úkrytu, odhodlán ochránit svou nově sjednocenou rodinu před těmi, kteří ji chtějí zničit. Na obzoru se navíc objevuje obávaný Divoký hon.

Netflix má se světem Zaklínače opravdu velké plány. V roce 2021 vyšlo celovečerní anime Zaklínač: Vlčí sen, které posbíralo poměrně nadšené ohlasy, loni pak mělo premiéru prequelové Pokrevní pouto s Michelle Yeoh v hlavní roli. Diváci této čtyřdílné minisérii ale na chuť nepřišli, celý projekt se spíše setkal s nepochopením. Netflix má následně ve výrobě další anime projekt, svět Zaklínače navštívíme i v dětském seriálu. Potvrzena byla rovněž čtvrtá řada původního seriálu, Cavilla v něm ovšem nahradí již zmíněný Liam Hemsworth.

Třetí řada Zaklínače má premiéru na Netflixu 29. června, její druhou část pak uvidíme 27. července.

Foto: Netflix