Novodobá Pařba ve Vegas. Trailer bláznivé a neuctivé komedie Joy Ride má grády

Foto: Lionsgate

Takovou jízdu od scénáristky romantické komedie Šíleně bohatí Asiati nebo animáku Raya a drak byste možná nečekali. Přesto je režijní debut Adele Lim prošpikovaný vulgarismy, chlípnými momenty a doprovází jej přirovnání k Pařbě ve Vegas a naprosto nadšené ohlasy z amerického festivalu. Za komedií Joy Ride stojí také producent Seth Rogen.

Čtyři Američanky asijského původu se vydávají na cestu do Číny pátrat po biologické matce jedné z nich. Zabalily si s sebou ale všechnu smůlu, kterou mohly a jejich dobrodružství bude jeden velký průšvih. Kdo ví, nakonec ho ale možná i přežijí.

Foto: Lionsgate

Mládeži nepřístupná komedie Joy Ride přichází od scénáristky a nyní již také debutující režisérky Adele Lim, o jejíž minulé tvorbě jste možná slyšeli. Malajsko-americká producentka totiž napsala scénář k oblíbené romantické komedii Šíleně bohatí Asiati a povedené animované disneyovce Raya a drak, v minulosti spolupracovala také na seriálech One Tree Hill nebo Království.

Čti také: Jennifer Lawrence učí podivína užívat si života v drsné komedii Nic ve zlým

Vulgární, bláznivá a neuctivá komedie Joy Ride měla již americkou premiéru na festivalu South by Southwest v březnu tohoto roku, odkud si odnesla až neuvěřitelně kladné ohlasy. Stoprocentní skóre na prestižním webu RottenTomatoes je toho důkazem, prozatím ale hodnotilo jen patnáct recenzentů, například ze serverů Deadline Hollywood Daily, TheWrap nebo Variety.

Joy Ride se dočká uvedení napříč světem v druhé polovině června, další země budou následovat začátkem července, Česká republika ale v seznamu nefiguruje. Německo uvede film do kin až poslední srpnový den.

Foto: Lionsgate