Jennifer Lawrence učí podivína užívat si života a paroduje Osvícení. Nepřístupná komedie Nic ve zlým baví v dalším traileru

Foto: Sony Pictures

Mládeži nepřístupná komedie Nic ve zlým se připomíná v dalším traileru, ve kterém si Jennifer Lawrence bere pod svá křídla nesmělého podivína a paroduje slavnou scénu z Osvícení. Oblíbená oscarová herečka se vrací na filmová plátna po mateřských povinnostech. Naposled jsme ji mohli vidět ve filmech Mosty a K zemi hleď!

Ve chvíli, kdy Maddie (Jennifer Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se dal dohromady s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté.

Jennifer Lawrence se v posledních letech objevovala ve filmu jen zřídka, o to víc její fanoušky potěší, že ji letos v kinech uvidí s největší pravděpodobností hned třikrát. Zcela jistě to bude v mládeži nepřístupné komedii Nic ve zlým, kterou natočil Gene Stupnitsky, tvůrce filmů Rok jedna nebo Hodní hoši. Objevit by se poté měla také v životopisných filmech Bad Blood a Mob Girl režisérů Adama McKaye a Paola Sorrentina.

Nic ve zlým má premiéru v českých kinech 22. června.

Foto: Sony Pictures