Tom Cruise driftuje jednou rukou v ulicích Říma. Sedmá Mission: Impossible představuje divokou honičku

Foto: Paramount Pictures

Tom Cruise je frajer a Paramount mu zcela jistě platí zlatem. Jeho neuvěřitelné kousky jsou k vidění napříč celou sérií Mission: Impossible, a nejinak tomu bude v nadcházející části s podtitulem Odplata – První část. Kromě velkolepého skoku nebo akci na střeše vlaku, na které lákají všechny zveřejněné trailery, se bude Tom Cruise prohánět také jako neřízená střela v ulicích Říma.

Nová dvouminutová upoutávka představuje zběsilou akční honičku ulicemi Říma, ve kterém Tom Cruise řídí a driftuje jednou rukou, tu druhou má totiž připoutanou k herecké kolegyni Hayley Atwell. Scéna vypadá opravdu skvěle, tvůrci filmu se totiž mohli spolehnout na řidičské schopnosti Toma Cruise, výbornou režii Christophera McQuarrieho a absenci digitálních efektů.

V sedmém filmu ze série Mission: Impossible se Ethan Hunt (Tom Cruise) a jeho tým vydávají na svou dosud nejnebezpečnější misi, jejímž cílem je vypátrat novou děsivou zbraň ohrožující celé lidstvo. Temné síly z Ethanovy minulosti se derou na světlo a začíná smrtící závod napříč celým světem. Tváří v tvář tajemnému, všemocnému nepříteli je Ethan nucen zvážit, že na ničem nemůže záležet víc než na jeho poslání – dokonce ani na životech těch, které má nejraději.

Mission: Impossible Odplata – První část uvidíme v kinech od 13. července. Druhá část pak dorazí do kin v červenci příštího roku.

Foto: Paramount Pictures