Dívčí rozlučka se svobodou se zvrhne v boj o život. Maggie Q vrací úder v akčním thrilleru Fear the Night

Foto: Quiver

Home Invasion thriller s Maggie Q nás zavede na jednu hodně nepovedenou rozlučku se svobodou. Film Fear the Night od režiséra celé řady béčkových thrillerů se představil v poměrně zajímavém traileru slibujícím napínavou podívanou, kravou odplatu a herečku, která v minulosti zatopila Ethanu Huntovi i Johnu McClaneovi.

Akční thriller Fear The Night se soustředí na válečnou veteránku z Iráku Tes, která se připravuje na sestřinu rozlučku se svobodou. V jejím průběhu je ale večírek náhle přerušen skupinou útočníků, kteří obléhají dům. Tess, obklopená vyděšenými dívkami, brzy zjistí, že nelítostní útočníci jsou odhodlaní nenechat za sebou žádné svědky. V tu chvíli Tess vrací úder a připravuje kamarádky na krvavou odplatu.

Maggie Q, známá ze Smrtonosné pasti 4 nebo třetí Mission: Impossible hraje v novém filmu Neila LaButeho, tvůrce remaku Horší než smrt, Sexuální rekonstrukce nebo Domu na špatné adrese. Neil LaBute v minulosti natočil také některé epizody seriálů Hell on Wheels, Miliardy nebo propadáku The I-Land.

Fear The Night bude uveden ve vybraných amerických kinech 21. července, ve stejnou dobu vychází také v digitální podobě. Premiéra v Česku není v plánu.