Ďábelský Nicolas Cage je naprosto k popukání. V thrilleru Sympathy for the Devil hraje únosce Joela Kinnamana

Foto: RLJE Films

Nicolas Cage v současnosti patří k nejvytíženějším hercům Hollywoodu. Po rozporuplně přijatém Draculovi ho již brzy uvidíme v akčním thrilleru Sympathy for the Devil, ve kterém se slavný herec naprosto utrhne ze řetězu. V roli vyšinutého psychopata potrápí oblíbeného Joela Kinnamana, když ho pod výhružkou smrti unese v jeho vlastním autě.

Joel Kinnaman ve filmu Sympathy for the Devil hraje obyčejného muže, který je ve špatnou dobu na špatném místě. Po příjezdu do nemocnice, kde byla hospitalizovaná jeho těhotná žena, mu do auta nasedne neočekávaný ozbrojený pasažér v podání maniakálního Nicolase Cage. Ten mu nařídí, aby z nemocnice odjel, čímž odstartuje nepředvídatelný hon na kočku a myš. V průběhu jejich společné cesty se ukáže, že ne všechno je takové, jak se na první pohled zdá.

Thriller Sympathy for the Devil přichází od studia RLJE Films, se kterým Nicolas Cage spolupracoval v minulosti hned několikrát, například na Mandy – Kultu pomsty nebo Barvě vesmíru. Režisérem poměrně očekávaného titulu je izraelský tvůrce Yuval Adler, režisér filmů Tajemství v nás nebo Agentka v utajení.

Film má americkou premiéru 28. června, uvedení v Česku zatím není v plánu.

Foto: RLJE Films