Prohnaná domina a jedna šílená noc v hotelu. Trailer na zvrácenou komedii Sanctuary vás dostane

Foto: Neon

Hříšně temná komedie o moci a kontrole Sanctuary se odehrává jedné noci v jednom hotelovém pokoji. Trailer láká na herecký koncert dvou titulních a zároveň jediných představitelů – krásné, prohnané dominy a jejího klienta a jeden velký zvrat v jejich vztahu, který vyústí v naprosto šílené a nepředstavitelné věci.

Film Sanctuary, který se odehrává během jedné noci v jednom hotelovém pokoji, vypráví příběh dominy (Margaret Qualley) a Hala (Christopher Abbott), jejího bohatého a dlouholetého klienta. Hal se chystá zdědit postavení a majetek svého zesnulého otce a snaží se jejich vztah ukončit. Když se jeho pokus o přerušení vazeb zvrtne, dojde ke katastrofě.

Sanctuary mělo festivalovou premiéru již v minulém roce, a doslova zabodovalo. Snímek se momentálně pyšní šestadevadesáti procenty na RottenTomatoes (celkem 26 recenzí), na IMDB ukazuje skóre 7,2 z deseti. Kritici vyzdvihují chemii mezi hlavními představiteli, skvělý scénář, kameru a soundtrack. Film se podle nich pohybuje mezi erotickým thrillerem, černou komedií a překvapivě i sladkou romancí.

Film Sanctuary bylo možné vidět na sedmi prestižních festivalech po celém světě, 19. května 2023 pak vchází do klasické distribuce ve Spojených státech. Česká premiéra není v plánu.

Foto: Neon