Netflix v týdnu: Akční Schwarzenegger, krvavá bitva s nacisty nebo horor s hvězdou Papírového domu

Foto: Tin & Tina, FUBAR, Krev a zlato (vše Netflix)

Netflix v jednadvacátém týdnu uvede hned několik velkých titulů. Premiérou týdne je zcela bez pochyb akční seriál FUBAR s Arnoldem Schwarzeneggerem, nadějně také vypadá německý válečný snímek Krev a zlato natáčený v Česku. Na Netflix dorazí ještě dokument Oběť/Podezřelá o sexuálních napadeních, které se vlastně vůbec nestaly, chuťové buňky rozmlsají nové epizody Amerických mistrů grilu. Drsnější podívanou pak nabídne španělský horor Tin & Tina s hvězdou Papírového domu.

Zvířecí případy – 3. kapitola | 22. května

Zvláštní agenti Sam a Kit lítají po světě a díky svým detektivním schopnostem, vědeckým poznatkům a fantastickým přístrojům odhalují spoustu tajemství říše zvířat. Animovaný seriál, který pro předškoláky vymyslel Gabe Pulliam (Oktonauti, Chico Bon Bon).

Oběť/Podezřelá | 23. května

Žena na policii ohlásí, že se stala obětí znásilnění. Dočká se ale jenom obvinění, že si to celé vymyslela. Mladá novinářka pak odhalí, že to není ojedinělý případ. Novinářka a držitelka Emmy Rachel de Leon vyšetřuje sérii sexuálních napadení, po kterých čelí obvinění samy oběti.

Vodní lidé – 1. řada | 23. května

Začalo to několika nadšenci, kteří rádi plavali s ploutvemi, a vznikl z toho obrovský byznys. Vítejte ve světě profesionálních vodních lidí. Otevřený a hravý dokumentární seriál o vášnivých vodních lidech od producentů pořadu Queer tým, kteří získali Emmy.

Láska natvrdo | 24. května

Kluk a holka, kteří jsou nejlepší přátelé, řeší běžné středoškolácké problémy, ale taky nové touhy a rozpačité vzájemné city. V lechtivé komedii pro teenagery v režii Granze Henmana hrají Tobias Schäfer, Cosima Henman a Axel Stein.

Matka roku | 24. května

Bývalá zvláštní agentka Nina opráší svoje vražedné schopnosti, aby osvobodila uneseného syna, kterého nikdy nepoznala. A nenechá si v tom nikým zabránit. Akční thriller z Polska natočil režisér snímku Král útěků.

Ultimátum: Queer láska – 1. řada | 24. května

Po dobu osmi týdnů sledujte páry žen a nebinárních osob, které se ocitají v kritickém bodě svého vztahu, z nichž jeden je připraven na manželství a druhý ne. Popisek nové show hovoří za vše.

FUBAR | 25. května

Otec a dcera s překvapením zjistí, že oba tajně pracují pro CIA, a z jejich riskantní mise se tím pádem stane nebezpečně rodinná záležitost. Vtipný a akční špionážní seriál, ve kterém se po boku Monicy Barbaro vrací na scénu Arnold Schwarzenegger. Ten přirovnává tuhle novinku k Pravdivým lžím. O seriálu jsme něco napsali v tomto článku.

Krev a zlato | 26. května

Ke konci druhé světové války se německý dezertér a mladá žena zapletou do krvavé bitvy s nacisty, kteří hledají dobře ukryté zlato. Válečné drama se z velké části natáčelo v České republice. Stylový trailer připomíná kultovní kousek Quentina Tarantina.

Američtí mistři grilu – 2. řada | 26. května

Pořádně rozpálená soutěž, ve které osm odborníků přes maso soupeří o titul amerického šampióna v grilování. Občas to sice pěkně zasyčí, ale účastníci to berou s humorem! Porotci Melissa Cookston a Kevin Bludso vědí o grilování úplně všechno a jejich chuťové buňky jenom tak něco neuspokojí.

Poslední vagón | 26. května

Učitelka Georgina se na mexickém venkově snaží ze všech sil změnit život svých malých inteligentních žáků, které učí ve vyřazeném železničním vagonu. Dojemné drama od držitele ceny Ariel Ernesta Contrerase.

Rok, kdy jsem začala masturbovat | 26. května

Ambiciózní ženě s úspěšnou kariérou se zhroutí svět, když těsně před čtyřicítkou dostane kopačky. Nezbývá jí, než si ujasnit, co vlastně od života chce. Film s nejhloupějším názvem vznikl ve Španělsku.

Tin & Tina | 26. května

Mladá žena, která potratila, a její partner adoptují neobyčejná dvojčata z kláštera. Ta ale svojí náboženskou posedlostí nijak nepřispívají k rodinné idylce. V hlavní roli Milena Smit (Ztracena v bílém šumu), nominovaná na cenu Goya, a Jaime Lorente (Papírový dům).

Vítr do plachet – 1. řada | 26. května

Ztroskotání lodi plné kokainu na březích ostrova je pro místního mladíka Eduarda riskantní, ale vzrušující příležitost, jak vydělat balík a splnit si všechny sny. Seriálový thriller z Portugalska.

Další: Mysteriózní seriál Jako hrob, trojice českých filmů nebo chválené nemocniční drama a další Netflix novinky z minulého týdne