Netflix v týdnu: Mysteriózní seriál Jako hrob, trojice českých filmů nebo chválené nemocniční drama

Foto: Věrná až za hrob, McGregor Forever, Jako hrob (vše Netflix)

Netflix ve dvacátém týdnu roku vsadil na trojici českých novinek z minulého roku (ani jedna z nich se nesetkala s nadšenými ohlasy), dorazí také nový španělský mysteriózní seriál Jako hrob, kvalitní podívanou pak slibuje jihokorejské nemocniční drama s komediálním nádechem Doktorka Čcha. Netflix se rovněž připravuje na uvedení béčkových reality-show – premiéru bude mít již šestá řada Makléřů z Hollywoodu, fanoušci Conora McGregora se mohou těšit na jeho další dokument.

Pánský klub | 15. května

Pětice mužů na skupinové terapii řeší svoji závislost na sexu pod vedením psycholožky, která nedostatek zkušeností nahrazuje pevným odhodláním. Matěj Balcar natočil adaptaci stejnojmenné divadelní inscenace. V hlavních rolích hrají Kristýna Hrušínská, Jiří Mádl, Milan Šteindler, Zdeněk Žák, Bolek Polívka a mnoho dalších.

Doktora Čcha – 1. řada | 17. května

Před dvaceti lety dala medicíně sbohem, aby se starala o domácnost. Teď se jako úplný nováček vrací do nemocnice, kde je to ale samé překvapení. Jihokorejský dramatický seriál s prvky komedie sbírá velmi kladná hodnocení. Připraveno je šestnáct epizod.

Fanfic | 17. května

Jak najít a vyjádřit svoje pravé já? Na tuhle otázku zoufale hledají odpověď dva středoškoláci. A nečekaně se přitom sblíží. Drama pro náctileté natočila polská režisérka Marta Karwowska. Adaptace stejnojmenného románu.

McGREGOR FOREVER – 1. řada | 17. května

Vzrušující dokumentární seriál o závratné kariéře zápasníka ve smíšených bojových uměních Conora McGregora, který se proslavil brutalitou i prostořekými komentáři. Upřímný pohled na život hvězdy MMA, která uhranula světová média. Režie Gotham Chopra. Na Netflixu také Conor McGregor: Známá firma.

Práce: Co děláme celé dny – 1. řada | 17. května

Někdo prostě jen potřebuje výplatu. Pro jiného je to poslání. Dokumentární seriál zkoumá, jaký význam má v dnešní turbulentní době pro moderní Američany práce. Dokument režisérky Caroline Suh bude uveden s českým dabingem.

Rhythm + Flow France – 2. řada | 17. května

Freestyle, battle nebo psaní textů? To jsou kategorie hudební soutěže, ve které se francouzští rappeři utkají o 100 tisíc eur. V porotě zasednou Niska, Shay a SCH. Hvězdnou porotu, kterou tvoří Niska, Shay a SCH, doplní Jul, Soso Maness, Tiakola, Hamza, Gradur a další hiphopeři.

Řekni to psem | 17. května

Dita, která nesnáší psy, dostane od přítele border kolii. A když pak prožije velké zklamání, najde v novém psím kamarádovi útěchu. Robert Sedláček natočil výborné Promlčeno a ucházejícího Jana Palacha, jeho novinka Řekni to psem se ale nesetkala s nadšenými ohlasy. Ve filmu hrají Berenika Kohoutová, Štěpán Benoni, Hana Vagnerová a další.

Věrná až za hrob | 17. května

Dvě nevěrné kamarádky předstírají, že spolu odjíždí na víkend, aby měly před svými partnery alibi. Jedna z nich se ale ztratí a spletitá síť lží se začne povážlivě trhat. Psychologický thriller od tvůrců filmu Loft.

XO, Kitty – 1. řada | 18. května

Dohazovačka Kitty míří na střední školu, kam chodívala její máma, která už nežije. Setká se tam se svým klukem, se kterým to táhne na dálku, a nová love story může začít. Anna Cathcart ze seriálu Všem klukům v hlavní roli spinoffu, který se odehrává v Koreji.

Yakitori: Soldiers of Misfortune – 1. řada | 18. května

Zemi ovládla nadřazená mimozemská civilizace. A tak jediné, co může Akira pro svoji budoucnost udělat, je vstoupit do armády jako nahraditelný voják jakitori. Anime podle mangy nabídne šest epizod.

Africká zlatá mládež – 2. řada | 19. května

Reality show o partě slavných a bohatých hvězd, které spolu v jihoafrickém Johannesburgu pracují, hrají, flirtují i bojují. Africká reality show.

Jako hrob – 1. řada | 19. května

Sergio, který před šesti lety zavraždil svoje rodiče, od té doby neřekl ani slovo. Mladá psychiatrička se teď za každou cenu snaží vyšetřit, co se tehdy stalo. Napínavý psychologický seriál od Aitora Gabilonda (Entrevías), ve kterém hraje Arón Piper (Elita).

Makléři z Hollywoodu – 6. řada | 19. května

Elitní makléři z firmy Oppenheim Group prodávají bohatým zájemcům z Los Angeles život v luxusu. Rozhodující jsou vztahy, což často přináší pořádné drama. Úspěšná reality show, která se dočkala spin-offů Makléři z Orange County a Tampa na prodej.

Za vším hledej ženu | 20. května

Zamiluje se do bohatého staršího muže, kterému se ale do žádného vztahu vůbec nechce. Její kamarádky proto na něho vymyslí rafinovanou past. Česká komedie z minulého roku, která se nesetkala s nadšenými ohlasy. Ve filmu Miloslava Šmídmajera hrají Hana Vagnerová, Marek Vašut, Tereza Rychlá a mnoho dalších.

Další: Netflix v minulému týdnu – Černá Kleopatra, akční Jennifer Lopez nebo Děti Nagana