11 skvělých novinek (nejen) na Netflixu, které můžete vidět o víkendu

Foto: Instalatéři z Bílého domu (HBO), Operace Fortune: Ruse de guerre (Lionsgate), Silo (Apple TV+)

Netflix v týdnu uvedl nepovedený prequel Bridgertonových, který budete v dnešních víkendových tipech hledat marně. Naopak zde najdete zábavnou komedii z roku 2015 Dokonalý svědek s.r.o., která je pro Netflix dnešním jediným zástupcem. Premiérou týdne je však sci-fi seriál Silo, jehož první dvě epizody zakotvily na Apple TV+, HBO Max se pro změnu vytasilo s politickou novinkou Instalatéři z Bílého domu, na Disney+ se objevila nová řada animovaných Star Wars: Vizí.

Bez viny | HBO Max

Foto: ITVX

Čtyřdílný psychologický thriller zkoumá vztah mezi odsouzeným zločincem a truchlící matkou, která se neúnavně snaží zjistit pravdu. Žena se setkává s mužem uvězněným za vraždu své dcery. Jak se pouto mezi nimi prohlubuje, hrdinka začne tušit, že zločin spáchal někdo jiný. Britský thriller.

Dokonalý svědek s.r.o. | Netflix

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Na doporučení tedy navštíví společnost, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Jedna z nejlepších komedií roku 2015, ve které hrají Kevin Hart, Josh Gad nebo Kaley Cuoco.

Ed Sheeran: The Sum of It All | Disney+

Ed Sheeran, světová superhvězda, vůbec poprvé otevírá dveře do svého soukromého života, v němž se zabývá univerzálními tématy, která jsou inspirací pro jeho hudbu. Tento seriál sleduje Eda poté, co se dozvěděl životně důležitou zprávu, a odhaluje jeho těžkosti i triumfy v nejnáročnějším období jeho života.

Instalatéři z Bílého domu | HBO Max

Minisérie vypráví skutečný příběh o tom, jak Nixonovi poradci a strůjci Watergate, E. Howard Hunt a G. Gordon Liddy, omylem svrhli prezidentský úřad, který se horlivě snažili chránit. Hvězdně obsazený seriál od tvůrců a producentů Tatíka Hilla a spol. V hlavních rolích Woody Harrelson a Justin Theroux.

Iveta – 2. řada | Voyo

Iveta je na vrcholu. Její sólová alba vycházejí v obrovských nákladech, vyhrává ankety popularity, dostává hlavní role ve filmu i muzikálech a konečně má vztah s mužem, kterého všichni obdivují. Ovšem stále jí chybí to, po čem touží ze všeho nejvíc: rodina, dítě a ničím nepodmíněná láska…

Klec | Voyo

Důchodkyně Květa Galová (Jiřina Bohdalová) se dennodenně potýká se svou samotou, kterou se snaží alespoň trochu přemoci týdenní kávou s pošťačkou nebo úklidem pro otce Jana v místním kostele. V tu chvíli do života Květy vstupuje usměvavý mladík (Kryštof Hádek) s tmavými brýlemi na očích a květinou v ruce. Vše se zdá idylické až do okamžiku, kdy nezvaný návštěvník odhalí svou pravou tvář.

Operace Fortune: Ruse de guerre | O2TV

Superšpion Orson Fortune a jeho tým špičkových agentů naverbují největší hollywoodskou filmovou hvězdu Dannyho Francesca, aby jim pomohl při tajné misi, jejímž cílem je zabránit miliardáři a zprostředkovateli zbraní Gregu Simmondsovi v prodeji nové smrtící zbrojní technologie, která hrozí narušit světový řád. Natočil režisér Guy Ritchie.

Světlo naděje | Disney+

Světlo naděje sleduje osudy Miep Giesové, sekretářky Otty Franka. Miep a její manžel chránili s pomocí nizozemského odboje Frankovy a nespočet dalších před nacisty během druhé světové války. Možná znáte příběh Anne Frankové a jejího života v tajné přístavbě. Toto se odehrálo na druhé straně knihovny.

Star Wars: Vize – 2. řada | Disney+

Druhá řada Star Wars: Vize byla oznámena na Star Wars Celebration v květnu 2022. Zahrnovat bude krátké filmy od studií z Japonska, Indie, Spojeného království, Irska, Španělska, Chile, Francie, Jižní Afriky, Jižní Koreje a Spojených států. Viceprezident společnosti Lucasfilm James Waugh popsal druhou řadu jako „oslavu neuvěřitelné animace z celého světa“.

Silo | Apple TV+

V silu pod zemí se ukrývají lidé před toxicky zamořeným světem. Naučili se tu žít, milovat se i umírat. Jednou za čas je někdo z nich vyslán na povrch čistit senzory. Ví, že se nikdy nevrátí. Ví, že jde na smrt… Po letech udržování křehké rovnováhy se však systém octne před zhroucením. Hluboko ve spodních patrech se vzedme vlna odporu proti takřka všemocnému oddělení.

Zrcadla ve tmě | HBO Max

Tanečnice Marie a její přítel František se snaží zachránit svůj vztah pomocí odpovědí na 36 otázek, díky kterým se podle vědců zamilujete do kohokoliv. Jenže čerstvě třicetiletá Marie má plnou hlavu jiných, mnohem důležitějších otázek. České drama natočil Šimon Holý, režisér Hranic lásky.

Další: 13 parádních víkendových novinek z minulého týdne