Vyproštění 2: Akční nálož z nejočekávanějšího Netflix filmu roku

Foto: Netflix

Premiéra nejočekávanějšího akčního filmu z dílny Netflix se nezadržitelně blíží. Vyproštění 2 s Chrisem Hemsworthem se představuje v další upoutávce, tentokrát již s ochutnávkou toho, co opravdu dostaneme. Skvěle natočenou akci (téměř bez střihu), jako třešničku na dortu pak souboj Hemswortha s helikoptérou.

Australský specialista na špinavou práci Rake jen tak tak přežil události z prvního filmu a teď dostane nový úkol, při kterém půjde o život: má zachránit zbědovanou rodinu nemilosrdného gruzínského gangstera z vězení, kde její členy drží.

Do hlavní role se vrací herec Chris Hemsworth, který se proslavil především jako Thor z marvelovských projektů. Ačkoli film produkují bratři Russoové, režie se jako u předchozího dílu ujal Sam Hargrave. Jeho hlavní doménou je kaskadérství a není tedy divu, že u prvního dílu akční sekvence vynikaly nejvíce. Na skvělé akční scény se proto můžeme těšit i tentokrát. Oba filmy vychází z knihy Ciudad, na které se podíleli bratři Russoové s Ande Parksem a dalšími spoluautory, přičemž do podoby scénáře ji upravil Joe Russo.

Vyproštění 2 vychází na Netflixu již 6. června 2023.

Plakát k původnímu filmu z roku 2020. (Zdroj: Netflix)