Netflix v roce 2023: Představeny byly nejočekávanější filmy

Netflix představil své nejočekávanější filmové tituly pro rok 2023. Dvouminutový trailer láká na blockbustery Rebel Moon (inspirováno Star Wars) od Zacka Snydera, akční Vyproštění 2 s Chrisem Hemsworthem nebo fantasy Damsel s hvězdou Stranger Things Millie Bobby Brown. Střípky záběrů nabídla také Vražda v Paříži (volné pokračování Vraždy na jachtě), sci-fi komedie Oni naklonovali Tyrona a hvězdně obsazené drama Davida Yatese Pain Hustlers, ve kterém se objeví Emily Blunt a Chris Evans. Další desítky filmů se do nabité upoutávky ale nevešly.

Z jiného těsta

Každý pochází z úplně jiného prostředí a teď je čeká první setkání s rodiči toho druhého. Přežije jejich vztah tuhle náročnou zkoušku? Komedie o mileniálech z LA. (27. ledna)

U tebe nebo u mě

Debbie a Peter jsou každý z jiného těsta. Když si ale tihle nejlepší kamarádi prohodí na týden domov, vyzkouší si život toho druhého a možná z toho bude i něco víc. (10. února)

Luther: Pád z nebes

Foto: Netflix

Geniální londýnský detektiv John Luther padl až na úplné dno. Nevyřešený případ mu ale nedá spát, a tak uprchne z vězení, aby dopadl sadistického sériového vraha. (10. března)

Vražda v Paříži

Foto: Netflix

Z Nicka a Audrey Spitzových jsou soukromá očka na plný úvazek. Po jejich příteli se slehne zem a oni se připletou k mezinárodnímu pátrání po jeho únosci. (31. března)

The Mother

Nájemná vražedkyně (Jennifer Lopez) na útěku se před nebezpečnými protivníky přestane skrývat, aby mohla zachránit svoji dceru, které se před lety vzdala. (12. května)

Vyproštění 2

Poté, co sotva přežil těžká zranění z mise v Bangladéši, je Tyler Rake (Chris Hemsworth) zpět a jeho tým je připraven na další misi. (16. června)

Oni naklonovali Tyrona

Série děsivých událostí přivede nesourodou trojku (John Boyega, Jamie Foxx a Teyonah Parris) na stopu hanebného vládního spiknutí. (21. července)

Heart of Stone

V akčním thrilleru režiséra Toma Harpera (Peaky Blinders, Wild Rose) hraje Gal Gadot příznačně pojmenovanou Rachel Stoneovou, tajnou agentku. (11. srpna)

Lift

Foto: Netflix

Kevin Hart hraje zloděje, který je přemlouván svou bývalou přítelkyní a FBI, aby se svou posádkou provedl nemožnou loupež v letadle 777 letícím z Londýna do Curychu. (25. srpna)

Damsel

Foto: Netflix

Princezna je uvržena do jeskyně s ohnivým drakem a spoléhá se pouze na svůj důvtip a vůli, aby přežila. Millie Bobby Brown v hlavní roli. (13. října)

Pain Hustlers

Foto: Netflix

Konspirační drama s Chrisem Evansem v hlavní roli, v němž žena z dělnického prostředí přijde o kariéru a musí nastoupit do práce v krachujícím farmaceutickém startupu. (27. října)

The Killer

Foto: Netflix

Neo-noir Davida Finchera. Tilda Swinton a Michael Fassbender jako nájemný vrah, který musí bojovat se svými zaměstnavateli i sám se sebou. (10. listopadu)

A Family Affair

Foto: Netflix

Romantická komedie, v níž mladá žena, její matka a hollywoodský šéf musí čelit problémům lásky, sexu a identity. (17. listopadu)

Leo

Foto: Netflix

Animovaný snímek vypráví o posledním ročníku základní školy očima unaveného třídního mazlíčka, 74letého ještěra Lea, který už desítky let trčí ve stejné třídě. (22. listopadu)

Leave the World Behind

Foto: Netflix

Rodinnou dovolenou přeruší dva cizinci se zprávou o záhadném výpadku proudu. Hrozba narůstá, protože obě rodiny musí vyřešit, jak přežít krizi v hroutícím se světě. (8. prosince)

Rebel Moon

Foto: Netflix

Mírumilovnou kolonii na okraji galaxie ohrožují armády tyranského regenta Belisaria. Očekávaný film Zacka Snydera je inspirovaný sérií Star Wars. (22. prosince)