Netflix v týdnu: Návrat chlapce s parožím a Štěpán Kozub v hororu

Foto: Sweet Tooth (Netflix), Pojď si hrát (Focus Features), Hrana zlomu (Bionaut)

V posledním dubnovém týdnu dorazí na Netflix dvojice českých filmů – ukřičená komedie Hádkovi a nadmíru povedený thriller z roku 2021 Hrana zlomu, ve kterém hrají Štěpán Kozub a Pavla Gajdošíková. Největší novinkou týdne ovšem bude druhá řada Sweet Tooth: Chlapce s parožím, fanoušky seriálu Cesta svatojanských mušek potom čekají zbylé epizody, zvědavost vzbuzuje dánský seriál Zdravotní sestra od tvůrce výborného Kaštánka.

Hádkovi | 24. 4.

Děda musí do nemocnice a dva vnuci s manželkami si okamžitě začnou dělit budoucí dědictví. Nepůjde to ale vůbec hladce. Sandra Nováková, Jakub Prachař, Jitka Čvančarová  Hynek Čermák v komedii Vojtěcha Moravce (Matky).

Práce jako každá jiná: Japonsko – 1. řada | 25. 4.

Jak funguje sexuální průmysl v Japonsku? Šin Tong-jop a Sung Si-kjung vám představí lidi z různých profesí a vyvrátí přitom mýty, které tuhle branži obestírají. Možná jeden velký japonský bizár, možná ne.

Dobrá špatná matka – 1. řada | 26. 4.

Po tragické nehodě se ambiciózní státní zástupce octne na mentální úrovni malého dítěte. Dostane tak ale příležitost napravit svůj pošramocený vztah s matkou. Korejské seriálové drama se špetkou komediálního nádechu.

Hudba lásky – 1. řada | 26. 4.

Žít bez lásky? To přece nejde! Aspoň tak o tom zpívá Fito Paez. Životopisný seriál o vášnivém životě a kariéře slavné rockové hvězdy z Argentiny.

Pusu, pusu! | 26. 4.

Nenapravitelný sukničkář má pocit, že mu žádná žena neodolá. A tentokrát začne nadbíhat tvrdohlavé ženě, která se má provdat za syna ambiciózního politika. Romantická komedie z Polska.

Zpátky do práce – 7. řada | 26. 4.

Mateřská končí a je čas vrátit se do práce. Čtyři mamky v současném Torontu zdolávají děti, šéfy, lásku a život. Oblíbený seriál producentky Catherine Reitman vychází původně na CBC.

Cesta svatojanských mušek – 2. část 2. řady | 27. 4.

Kate a Tully jsou kamarádky na život a na smrt, které spolu překonaly už spoustu překážek. Rozdělí je ale navždycky jedna osudová chyba? Katherine Heigl a Sarah Chalke jako nerozlučné kamarádky v romantickém dramatu podle úspěšného románu od Kristin Hannah.

Sharkdog – 3. řada | 27. 4.

Sharkdog je napůl žralok, napůl pes, ale hlavně dobrák od kosti, co rád baští rybí prsty a vyráží za ztřeštěnými dobrodružstvími se svým člověčím kamarádem Maxem. Pokračování dětského seriálu.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím – 2. řada | 27. 4.

Roztomilý kluk, který je napůl člověk a napůl jelen, hledá v postapokalyptickém světě rodinu a domov. A pod ochranou jednoho mrzouta přitom zažije velké dobrodružství. Kritiky uznávaná dystopická pohádka, za kterou Nonso Anozie získal Emmy jako nejlepší herec ve vedlejší roli.

Víkendový trapas | 27. 4.

Víkend věnovaný památce zesnulého kamaráda naruší nečekaný host, který vrazí klín mezi blízké přátele. Bláznivá nizozemská komedie.

Zdravotní sestra – 1. řada | 27. 4.

Nová zdravotní sestra začne podezřívat kolegyni z toho, že její touha po pozornosti může mít něco společného se smrtí několika pacientů. Od producentů Kaštánka přichází převyprávění znepokojivého skutečného příběhu.

AKA | 28. 4.

Ostřílený agent pronikne do zločineckého podsvětí, kde se nečekaně spřátelí se synkem šéfa gangu. Brzy se ale bude muset rozhodnout, na čí straně vlastně stojí. Drsný krimi thriller, ve kterém si po boku bývalého kaskadéra Albana Lenoira zahrál legendární fotbalista Éric Cantona.

Goldin: Království artefaktů – 1. řada | 28. 4.

Tenhle seriál nás zavede do aukčního domu, který se specializuje na vzácné sběratelské kousky. Obchodník Ken Goldin tady se svým týmem expertů diriguje strhující koncert. Dramatický seriál, ve kterém vystoupí Drake, Peyton Manning, Karl Malone, Mike Tyson, Ric Flair a Logan Paul.

Hrana zlomu | 28. 4.

Jedni si žijí na vysoké noze, druzí třou bídu s nouzí. Vztahy v obou rodinách jsou ale silně pošramocené a jejich osudy spojuje velká bolest, traumata a zneužívání. Překvapivě dobrý thriller, ve kterém hrají Štěpán Kozub a Pavla Gajdošíková.

Kdo dělá vlny – 1. řada | 28. 4.

Blíží se ostře sledované prezidentské volby a členy týmu, kteří pracují na volební kampani, čekají v tomhle nemilosrdném souboji i osobním životě těžká rozhodnutí. Napínavé politické drama.

Pojď si hrát | 30. 4.

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. Mysteriózní horor Come Play natočil Jacob Chase, v hlavní roli Gillian Jacobs.

Stillwater | 30. 4.

Drsňák z Oklahomy, který tvrdě maká na ropné plošině, vyrazí navštívit dceru do francouzského vězení a přitom se pokusí na vlastní pěst dokázat její nevinu. Matt Damon a Abigail Breslin v thrilleru z roku 2021.

Další: Netflix novinky z minulého týdne