11 výborných novinek na víkend (nejen) na Netflixu a HBO Max

Foto: Napětí (Prime Video), Tetris (Apple TV+), Rabbit Hole (Showtime)

Netflix v týdnu rozšířil svou nabídku o několik vydatných kousků. Dorazila česká Hranice lásky s Hanou Vagnerovou, korejská akční zběsilost Pok-sun nesmí přežít, premiéru zde měla Vražda v Paříži, volné pokračování Vraždy na jachtě s Adamem Sandlerem a Jennifer Aniston. HBO Max láká na půlhodinový dokument z natáčení seriálového hitu The Last of Us nebo čtvrtou řadu Boje o moc, Prime Video uvedlo sci-fi seriál Napětí, Apple TV+ zase očekávaný film Tetris o vzniku videoherního fenoménu (od producenta Matthewa Vaughna).

Big Mäck: Gangsteři a zlato | Netflix

Po falešném obvinění z loupeže strávil šest let za mřížemi. Po několika desetiletích na něho ale padne další podezření. Že by byl znovu nevinný? Donald Stellwag vypraví svůj příběh v poutavém dokumentu od tvůrců seriálu Jak prodávat drogy přes internet (rychle).

Boj o moc – 4. řada | HBO Max

Rodina Royových – Logan Roy a jeho čtyři děti – řídí jeden z největších mediálních a zábavních konglomerátů na světě. Seriál Boj o moc sleduje jejich životy poté, co se stárnoucí otec rozhodne ze společnosti odstoupit a jeho potomci zvažují svou budoucnost.

Hranice lásky | Netflix

V manželství jim to zrovna neklape, a tak si navzájem dají větší volnost. Z touhy po rozkoši a tajných fantazií se ale brzy stane boj o to, kdo z nich bude mít navrch. České drama z roku 2022, ve kterém hrají Hana Vagnerová, Matyáš Řezníček, Eliška Křenková nebo Martin Hofmann.

Jak vznikal seriál The Last of Us | HBO Max

Tento dokumentární půlhodinový film, který obsahuje rozsáhlé rozhovory s herci a štábem, poskytuje vzácný pohled do náročného zákulisí natáčení hitu The Last of Us z produkce HBO Original.

Napětí – 1. řada | Prime Video

Svět Napětí je svět, v němž žijeme, až na jednu hříčku přírody. U dospívajících dívek se znenadání vyvine schopnost zabíjet elektrickým proudem lidi, jak se jim zlíbí. Sledujeme pozoruhodné postavy, kde se schopnost rozvine od brnění v klíčních kostech dospívajících dívek, až po úplné převrácení mocenské rovnováhy.

Pohotovost: NYC – 1. řada | Netflix

Strhující dokumentární seriál o doktorech a sestrách z New Yorku, kteří se snaží skloubit náročnou práci v první linii s osobním životem. Spinoff úspěšného seriálu Lenox Hill od Ruthie Shatz a Adiho Barashe, který vám zaručeně zvedne tepovku.

Pok-sun nesmí přežít | Netflix

Jako nájemná vražedkyně je známé eso. Jako svobodná máma dospívající dcery ale často tápe. Kdyby tak výchova potomků byla stejně snadná jako někoho sejmout. Akční thriller režiséra Byun Sung-hyuna, ve kterém hraje Jeon Do-yeon, oceněná v roce 2007 na festivalu v Cannes.

Rabbit Hole – 1. řada | SkyShowtime

John Weir je firemní špion, který umí podvádět. Záhadná moc ovládající svět na něj hodí vraždu, a když se Weir postaví proti této moci, zjistí, že bojuje za demokracii. Kiefer Sutherland v seriálovém thrilleru od režisérů Bláznivé, zatracené lásky.

Tetris | Apple TV+

Film Tetris vypráví neuvěřitelný příběh o tom, jak si jedna z nejpopulárnějších videoher našla cestu k náruživým hráčům po celém světě. Henk Rogers (Taron Egerton) vymyslel Tetris v roce 1988 a poté riskoval naprosto vše, když odcestoval do Sovětského svazu, kde spojil síly s videoherním designérem a počítačovým inženýrem Alexejem Pajitnovem, aby hru přinesl masám.

Vražda v Paříži | Netflix

Nick a Audrey Spitzovi si založí detektivní agenturu a získají první velký případ. Kdo unesl jejich bohatého kamaráda, který se právě chystal oženit? Komediální detektivka plná hvězd s Adamem Sandlerem a Jennifer Aniston v hlavních rolích.

Zdání vraha – 1. řada | Netflix

Městem otřese série děsivých vražd a nebezpečný manipulátor rozjíždí hru na kočku a myš se státním zástupcem. Ten se ale jenom tak nevzdá. Psychologický kriminální seriál, ve kterém hrají Wu Kang-ren (Rozsvítit noc) a Alice Ko (Mami, nedělej to!).

Další: Tipy na víkend z minulého týdne