10 výborných novinek na víkend (nejen) z Netflixu a SkyShowtime

Foto: Vřískot (Paramount Pictures), Městečko Three Pines (Amazon), Sharper (Apple TV+)

Nikoho asi nepřekvapí, že dnešní tipy na víkend se točí převážně kolem SkyShowtime. Právě nová streamovací služba otevřela dveře očekávaným seriálovým hitům, v její nabídce se ale také objevil loňský Top Gun: Maverick nebo výborné drama Outfit. Netflix v týdnu nadělil Smrtící ticho s hvězdou Hry o trůny, HBO Max například kriminálku Městečko Three Pines (původně na Prime Video). Na Disney+ se v tichosti dostala nová řada Velké sázky, výborné novinky přistály také na Apple TV+.

Dokonalý švih – minisérie | Netflix

Pohlcující dokumentární seriál, který vás seznámí s pestrou skupinou profesionálních golfistů a jejich soukromým i veřejným životem během vypjaté soutěžní sezóny. Dokonalá podívaná pro všechny milovníku golfu a sportovní fanoušky.

Městečko Three Pines – 1. řada | HBO Max

Vrchní inspektor Armand Gamache vidí věci, které nikdo jiný nepostřehne – světlo proplouvající trhlinami, mytický nádech každodennosti a zlo ve zdánlivě obyčejných věcech. Při vyšetřování vražd v městečku Three Pines odhaluje dávno pohřbená tajemství.

Outfit | SkyShowtime

Odborný anglický krejčí v 50. letech v Chicagu musí přelstít nebezpečnou skupinu mafiánů, aby přežil osudovou noc, kdy se v jeho dílně odehraje podvod a vražda. Kriminální drama od scénáristy Kódu Enigmy. V hlavní roli Mark Rylance.

Sharper | Apple TV+

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá.

Smrtící ticho | Netflix

Lovec s temnou minulostí se pustí do pátrání po zabijákovi, který kdysi mohl mít prsty v únosu jeho dcery. Zaplete se přitom ale do velmi nebezpečné hry na kočku a myš. Nikolaj Coster-Waldau ze Hry o trůny v thrilleru The Silencing, který určitě neurazí.

Top Gun: Maverick | SkyShowtime

Po třiceti letech ve službě jako jeden z nejlepších letců námořnictva musí Maverick vytrénovat skupinu mladých absolventů na náročnou misi a vypořádat se s výčitkami z minulosti. Jeden z nejlepších filmů minulého roku konečně na streamu v Česku.

Velká sázka – 2. řada | Disney+

Cha Moosik provozuje bar s kasinem, ale kvůli zásahu Národní daňové služby prchá na Filipíny. Rozjíždí plnohodnotný kasinový byznys a vymýšlí strategii, jak získat na svou stranu politické a obchodní kruhy na Filipínách.

Vřískot (2022) | HBO Max

Pětadvacet let po brutálních vraždách v městečku Woodsboro se na scéně objevuje nový vrah, který si nasadil na obličej kultovní bílou masku. Tentokrát se zaměří na teenagery, oživí tím dávno pohřbenou noční můru a opět odkryje strašidelnou minulost města.

Za světlými zítřky! – 1. řada | Apple TV+

Charismatický prodejce Jack Billings (Billy Crudup) v příběhu zasazeném do retrobudoucnosti vede tým prodejců, kteří chtějí svým zákazníkům zlepšit život tím, že jim prodávají rekreační objekty na Měsíci.

Extra tip: seriály na SkyShowtime

Do Česka a na Slovensko dorazila velká konkurence pro Netflix, streamovací služba SkyShowtime, která nabízí velmi rozmanitý obsah. Konečně se tak k nám oficiální cestou dostaly seriály Taylora Sheridana Yellowstone a jeho prequely (1883 a 1923), Tulsa King o mafiánském Sylvesteru Stallonovi nebo Mayor of Kingstown se skvělým Jeremym Rennerem. SkyShowtime ale přineslo i seriálový Star Trek: Podivné nové světy (2022) či videoherní adaptaci Halo. Výbornou podívanou slibuje také The Offer o natáčení kultovního Kmotra. Pokud je to stále málo, doporučujeme jeden z těchto deseti seriálů na SkyShowtime, který ani možná neznáte.