10 výborných seriálů na SkyShowtime, které možná neznáte

Foto: Proč ženy zabíjí (CBS TV Network), Americký Gigolo (Showtime), Starosta Kingstownu (Paramount+)

SkyShowtime je tady. Streamovací službu, která kombinuje obsah hned několika významných společností (Paramount, Peacock, Showtime, Universal), doprovází na jejím startu několik nedostatků (chybí slibovaný obsah, zmatky v dabingu), přesto se již teď v nabídce velkého konkurenta pro Netflix a spol. objevilo několik výborných seriálů.

Americký gigolo

Po patnácti letech ve vězení se Julian Kaye snaží vyrovnat se svou minulostí gigola, když je zproštěn obvinění z neprávem spáchané vraždy. Jon Bernthal v netradiční roli, od scénáristy a režiséra Ray Donovana.

Dobrý boj

Foto: CBS TV Network

Ohromný finanční podvod zničí pověst mladé právničky a současně její kmotra přijde o úspory. Obě pak nastoupí do výtečné právnické firmy v Chicagu. Seriál je pokračováním Dobré manželky, která je rovněž k dispozici na SkyShowtime.

Let the Right One In

Po přeměně v upíra žije navždy 12letá Eleanor v úkrytu, zatímco její otec Mark se ze všech sil snaží poskytnout jí lidskou krev; avšak po deseti letech přežívání se vracejí domů do New Yorku a hledají lék.

Přítel rodiny

V roce 1974 Robert Berchtold, blízký přítel rodiny Brobergových, unese dvanáctiletou Janu Brobergovou. Poté, co byla dívka vrácena rodičům, ji v roce 1976, v jejích čtrnácti letech, unese znovu. Minisérie, která se skládá z devíti epizod, vychází ze skutečných událostí. Od tvůrce Hannibala.

Starosta Kingstownu

Kingstown je bezvýchodné kriminální městečko, ve kterém vládne tvrdá ruka zkorumpované policie. Seriál se zabývá tématy systémového rasismu, korupce a nerovnosti a přináší drsný pohled na snahu o nastolení pořádku a spravedlnosti ve městě, které nemá ani jedno, ani druhé. Jeremy Renner v hlavní roli.

Proč ženy zabíjí

V tomto temném komediálním dramatu vystupují tři ženy z různých dekád, které žijí ve stejném době a zažívají manželské neshody. Žena v domácnosti v 60. letech, dáma v 80. letech a právnička v roce 2019. Humor, zvraty, každý si v této seriálové pecce najde to své.

Super Pumped: Válka o Uber

Zakladatel a generální ředitel Uberu Travis Kalanick proměnil svůj startup na sdílení jízd v kolos s mnohamiliardovým obratem, než byl v představenstvu sesazen. V seriálu od tvůrců Miliardy hraje Joseph Gordon-Levitt.

Smilf

Svobodná matka Bridgette se snaží najít cestu životem s velice netradiční rodinou; je inteligentní, jedná zkratkovitě a bojuje s penězi, potýká se s problémy mateřství, spolu-rodičovství a sexuality.

Nabídka

Dosud nezveřejněné zážitky oscarového producenta Ala Ruddyho z natáčení kultovního filmu Kmotr z roku 1972, který Francis Ford Coppola režíroval a adaptoval společně s Mariem Puzem. Desetidílná minisérie, ve které hrají Miles Teller nebo Juno Temple.

Útěk z vězení v Dannemoře

Seriál je inspirován útěkem z vězení v severní části New Yorku, k němuž došlo v létě roku 2015. Případ podivnější než fikce vedl k celostátnímu pátrání po dvou odsouzených vrazích, jimž pomohla uprchnout vdaná zaměstnankyně věznice.