BANGER. přichází na Netflix

Foto: Bontonfilm

Sotva Netflix uvedl český snímek Petra Václava Il Boemo z roku 2022, hlásí největší streamovací služba další slibný úlovek. Již v březnu nabídne jeden z nejlepších loňských českých filmů BANGER, který byl kompletně natočený na iPhone.

BANGER je unikátní film, který popisuje příběh odehrávající se během jedné adrenalinové noci plné kokainu a rapu. S mladým raperem Alexem se nečekaně rozejde přítelkyně Sára. Podle Alexe existuje jen jediná cesta, jak ji může získat zpět, a to nahrát banger. Režisérem filmu je Adam Sedlák, talentovaný tvůrce, jehož prvotina Domestik byla donedávna rovněž dostupná na Netflixu. V hlavní roli snímku BANGER se představil překvapivě skvělý Adam Mišík.

Film BANGER je dalším oceňovaným českým filmem z roku 2022, který se dostane na streamovací službu Netflix. V nedávné době to bylo například Promlčeno s Karlem Rodenem, Mimořádná událost od režiséra Vlastníků nebo Známí neznámí – česká verze italského filmu Naprostí cizinci. V tomto týdnu se na streamovací službu dostala další česká výborná novinka Spolu (hrají Štěpán Kozub a Veronika Žilková), konkrétně na nově spuštěnou Primu+, na Netflix pak již vzpomínaný Il Boemo s Vojtěchem Dykem.

BANGER. měl kino premiéru v září 2022, Netflix ho uvede již 1. března 2023.

Foto: Bontonfilm