12 nových filmů a seriálů, které přidá Netflix tento týden

Foto: Max Verstappen (Red Bull Content Pool), Il Boemo (Pilot Film), Triptych (Netflix)

Na Netflix v týdnu dorazí pokračování jedené z nejlepších sérií vůbec – pátá řada F1: Touha po vítězství (těsně před startem nové sezóny F1), služba uvede také novinku Il Boemo s jedenácti nominacemi na Českého lva, třetí řady se dočká populární Outer Banks. Filmovou premiérou tohoto týdne je rodinná hororová komedie Máme tu ducha, ve které se mimo jiné představí David Harbour ze Stranger Things.

Jak se natáčel film Na západní frontě klid | 20. 2.

Velkolepé scény i realistické masky. Nahlédněte s herci a štábem do zákulisí natáčení neuvěřitelně autentického filmu z druhé světové války režiséra Edwarda Bergera. Osmnáctiminutový snímek bude obsahovat české titulky.

Il Boemo | 21. 2.

Historický velkofilm je inspirovaný skutečným příběhem jednoho z nejvyhledávanějších hudebních skladatelů druhé poloviny 18. století – Josefa Myslivečka. Český film nominovaný na jedenáct Českých lvů.

Triptych | 22. 2.

Rebecca se dozví, že je z jednovaječných trojčat, ale že ji po narození oddělili od jejích sester. Chce poznat pravdu o svém původu, i když cesta k ní bude nebezpečná. Mexický mysteriózní seriál.

Tuláci | 22. 2.

Tvrdě makala, aby to dotáhla až sem. Když se ale v její klidné čtvrti objeví dva cizí lidi, začne se jí pečlivě vybudovaný život sypat pod rukama. Britský thriller od debutujícího režiséra.

Vražda Murdaughových: Skandál na jihu – minisérie | 22. 2.

Obyvateli přímořské oblasti Jižní Karolíny otřese hned několik tragických událostí, po kterých vyjdou najevo děsivá tajemství tamní nejmocnější rodiny. Další z řady kriminálních dokumentů od Netflixu.

Croodsovi: Nový věk | 23. 2.

Po mnoha našlapaných kilometrech a řadě příjemných i nepříjemných zážitků Croodsovi našli dokonalé místo k životu. Mělo jen jednu nevýhodu. Žila na něm jiná rodina – Lepšíkovi. Povedené pokračování animovaného hitu.

Outer Banks – 3. řada | 23. 2.

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. Napínavý seriál začíná již svou třetí sezónu.

Říkejte mi Čihiro | 23. 2.

Kdysi se živila prostitucí a vůbec se za to nestydí. Teď ale v přímořském městečku prodává ve stánku jídlo a pomáhá přitom všem samotářům, na které tam narazí. Japonské drama.

That Girl Lay Lay – 2. řada | 23. 2.

Potrhlé studentce Sadie dává střední škola dost zabrat. A teď musí navíc skrývat velké tajemství: její ztřeštěná virtuální superkamarádka Lay Lay ožila! Dětský seriál z Nickelodeonu.

F1: Touha po vítězství – 5. řada | 24. 2.

Pohled na nelítostné závody Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. Dokumentární hit ze zákulisí skutečných závodů F1, který patří k tomu nejlepšímu, co Netflix může nabídnout.

Máme tu ducha | 24. 2.

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. Rodinná hororová komedie s hercem ze Stranger Things.

Pošuci – 2. řada | 24. 2.

Bublinový kluk James pochybuje úplně o všem, co ho dráždí. A co z toho? Báječný život plný neobvyklých dobrodružství, do kterých se vrhá se svými dvěma nejlepšími kámoši. Dětský animovaný seriál.