14 novinek pro Netflix v tomto týdnu

Foto: Sex/Život (Netflix), Banger. (Bontonfilm), Černá listina (NBC)

Netflix na samotném konci února uvede premiérovou desátou řadu Černé listiny s Jamesem Spaderem, prvního března pak dorazí jeden z nejlepších českých filmů minulého roku, BANGER. s Adamem Mišíkem. Na své si přijdou také milovníci reality-show, Netflix uvede německou verzi Too Hot to Handle, novou soutěž Švindluj! nebo druhou řadu Příštího módního trendu. Netflix přidá do nabídky také Tlapkovou patrolu ve filmu a pokračování oblíbeného seriálu Sex/Život.

Černá listina – 10. řada | 28. 2.

Geniální uprchlík se sám udá a nabídne FBI pomoc s hledáním dalších padouchů. Ale jen když jeho partnerem bude nováček Elizabeth Keen. James Spader za ztvárnění záporáka Raymonda Reddingtona získal dvě nominace na Zlaté glóby.

Too Hot To Handle: Německo | 28. 2.

Deset sexy nezadaných lidí dorazí do tropického ráje zahrát si o hlavní cenu 200 tisíc eur. Jenže přitom nemají ani páru, že se kvůli tomu budou muset vzdát sexu. Německá verze show, se kterou Netflix prorazil po celém světě.

BANGER. | 1. 3.

Drogový dealer, který se chce prosadit na rapové scéně, shání během divoké noční jízdy peníze, aby mohl nahrát svůj hit. Syrové drama celé natočené kamerou v telefonu. Jeden z nejlépe hodnocených českých filmů z roku 2022.

Dnes v noci spíš se mnou | 1. 3.

Věrný manžel, kterého už nemiluje, nebo bývalý mladší přítel, co se jí připletl do cesty? Tahle novinářka a máma od rodiny v jedné osobě si holt bude muset vybrat. Romantické drama z Polska.

Entrevías – 2. řada | 1. 3.

Foto: Netflix

Mladá holka to pořádně schytá od brutálních dealerů drog. Její děda, válečný veterán, se nakonec rozhodne vzít věci do vlastních rukou a zjednat ve čtvrti pořádek. Španělský seriálový thriller.

Švindluj! – 1. řada | 1. 3.

Foto: Netflix

Něco vědět a umět blafovat. V téhle vědomostní soutěži se na cestě k peněžní výhře klidně může podvádět. Jenom vás nesmí nachytat. Soutěžní reality-show moderují Danny Dyer a Ellie Taylor.

Je to past! – 2. řada | 2. 3.

Dva televizní technici, kteří mají neuvěřitelnou smůlu, se ocitnou na místě vraždy. Cokoli pak udělají, aby se vyhnuli podezření, je dostává do ještě větších problémů. Bláznivý krimi seriál, kde hraje uznávaná dvojka komiků Salvatore Ficarra a Valentino Picone.

Karate ovce | 2. 3.

Dvě mazané ovce chrání svoje stádo před nenažraným vlkem, který si je chce dát všechny k večeři. Naštěstí obě umí karate a po ruce mají pár moderních vychytávek. Od scénáristy seriálu Oggy a škodíci.

Monique Olivier: Součást zla – minisérie | 2. 3.

V letech 1987 až 2003 ve Francii řádil brutální vrah Michel Fourniret. Jakou roli přitom ale sehrála jeho záhadná manželka? Dokument podle skutečného zločinu.

Sex/Život – 2. řada | 2. 3.

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát. Smyslné drama o mučivém milostném trojúhelníku.

Tlapková patrola ve filmu | 2. 3.

Ryder s odvážnými pejsky po boku vyrazí do města Adventure City, které právě ovládl hamižný starosta Humdinger. Tlapky se totiž hned tak něčeho nezaleknou! Filmové zpracování navazuje na dětský seriálový hit od Nickelodeonu.

Láska na první polibek | 3. 3.

Javier vidí do budoucnosti, takže ví, která holka je pro něho ta pravá. Jenže ona teď zrovna chodí s jeho nejlepším kamarádem. Španělská romantická komedie.

Příští módní trend – 2. řada | 3. 3.

Nadějní návrháři soupeří o pozornost odborné poroty a doufají, že vyhrají peníze, které jim pomůžou odstartovat kariéru a prorazit ve světě módy. Druhou řadu moderují Tan France a Gigi Hadid, kteří zároveň usednou v porotě.

Zrazená víra: Když nic není svaté – 1. řada 3. 3.

Foto: Netflix

Dokumentární seriál podle děsivé skutečnosti, který vypráví příběh čtyř samozvaných proroků z Koreje a ukazuje, kam až může zajít slepá víra. Korejský dokumentární seriál o skutečných zločinech.

Tady jsou Netflix novinky z minulého týdne