Kde sledovat seriál Wednesday online

Foto: Netflix

Wednesday je americký seriál z dílny Tima Burtona, který měl premiéru na streamovací službě Netflix. Wednesday je tedy možné sledovat online právě na této platformě, seriál byl uveden v českém dabingu.

Wednesday online pouze na Netflixu

Chytrá, sarkastická a tak trochu bezcitná? Wednesday Addamsová vyšetřuje sérii vražd a tu a tam se na Akademii Nevermore s někým spřátelí. Udělá si ale i pár nepřátel. Rozkošně temný seriál od tvůrců Smallville v režii Tima Burtona s Jennou Ortegou (Ty) v hlavní roli.

Je to oficiální: další řada Wednesday je na cestě!

Wednesday momentálně patří mezi divácky nejoblíbenější seriály současnosti (zařadili jsme jej mezi to nejlepší z roku 2022), z herečky Jenny Ortegy udělal hvězdu ihned po premiéře. Nedávno byla navíc potvrzena druhá řada, která opět vznikne pod dohledem kultovního režiséra Tima Burtona.

Americká služba Netflix, která má po celém světě přes 203 miliónů uživatelů, si do českých domácností našla cestu v lednu 2016. V rámci měsíčního předplatného, které činí 199, 259 nebo 319 korun v závislosti na kvalitě přehrávání a množství přístrojů, na nichž lze obsah sledovat, si divák může vybrat z několika stovek titulů. Většina snímků nebo seriálů jsou v původním znění, ale české titulky a dabing se doplňují stále rychleji.

Foto: Netflix